0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ΔΔΕ Αιτ/νίας μόλις μου τηλεφώνησε -οχι η ίδια, ένας υπάλληλος - και μου είπαν αύριο 9 το πρωί να πάω να κάνω την αίτηση τοποθέτησης (βρίσκομαι ανάμεσα στους 20 πρώτους). Σε σας δεν τηλεφώνησαν; Πάντως πρέπει να προσέξετε όσοι είστε στο μεταίχμιο. Απ' ότι κατάλαβα σε αρκετές δβαθμιες δεν έχουν στείλει τα σχολεία θέσεις για ΠΔΣ επίτηδες. Πολύ πιθανόν μόλις διοριστούν οι πρώτοι σύμφωνα με τις δηλωμένες θέσεις, ξαφνικά, λίγο αργότερα θα δημιουργηθούν νέα τμήματα σε καλύτερες περιοχές. Αλλά ποιος παίρνει το ρίσκο να μη δηλώσει τώρα και να περιμένει για αργότερα; κι αν δε γίνουν κι άλλα τμήματα; προσέξτε πάντως και να το κοιτάτε συνέχεια, γιατί πάλι θα δείτε 23χρονα με 10ωρα και θα αναρωτιόμαστε όλοι "μα πώς";
Εχω την αισθηση οτι ξαφνικα πολλοι λυκειαρχες αποφασισαν να μη γινει ΠΔΣ στα σχολεια τους.
Η δυνατότητα υπάρχει.
Παράθεση από: jak13 στις Οκτωβρίου 23, 2009, 11:27:32 amΗ δυνατότητα υπάρχει.έχω μια απορία: η επιλογή των μαθημάτων στην πρόσθετη πως γίνεται;;; πάει κ αυτο με τη σειρά του πίνακα, ή αποφασίζουν όλοι οι συνάδελφοι μαζί κάνοντας αμοιβαίες υποχωρήσεις;;
Παράθεση από: Georgia s στις Οκτωβρίου 23, 2009, 02:09:34 pmΠαράθεση από: jak13 στις Οκτωβρίου 23, 2009, 11:27:32 amΗ δυνατότητα υπάρχει.έχω μια απορία: η επιλογή των μαθημάτων στην πρόσθετη πως γίνεται;;; πάει κ αυτο με τη σειρά του πίνακα, ή αποφασίζουν όλοι οι συνάδελφοι μαζί κάνοντας αμοιβαίες υποχωρήσεις;;Αυτό κανονικά πρέπει να γίνεται με συνεννόηση των συναδέλφων μεταξύ τους, γιατί οι περισσότεροι έχουν προτιμήσεις στα μαθήματα, που δεν είναι απαραίτητα οι ίδιες. Αν δεν υπάρξει συμφωνία τότε τη λύση θα πρέπει να δώσει ο σχεδιαστής.
Παράθεση από: zizoulis στις Οκτωβρίου 22, 2009, 11:56:47 amΠηρα τηλ. στις δευτερ. της αττικης : η Δ θα καλεσει απο αυριο - η Δυτ. Αττικη απο δευτερα γιατι δεν της εχουν στειλει τα τμηματα - ο Πειραιας απο αυριο ή δευτερα γιατι εχουν στειλει ελαχιστα τμηματα - η Α εχει ηδη καλεσει 20 ( η υπαλληλος ηταν αγενεστατη κ μου ειπε οτι μπορει να μην καλεσουν κι αλλους - γεγονος που δεν πιστευω!) - η Γ εχει ηδη καλεσει 30, θα συνεχισει να καλει κ μου ειπε οτι θα καλεσει πολλους. (ΠΕ02) Εννοείς η Γ Αθήνας; Είμαι στην πρώτη 30άδα (ΠΕ02) και δε με πήραν τηλέφωνο!
Πηρα τηλ. στις δευτερ. της αττικης : η Δ θα καλεσει απο αυριο - η Δυτ. Αττικη απο δευτερα γιατι δεν της εχουν στειλει τα τμηματα - ο Πειραιας απο αυριο ή δευτερα γιατι εχουν στειλει ελαχιστα τμηματα - η Α εχει ηδη καλεσει 20 ( η υπαλληλος ηταν αγενεστατη κ μου ειπε οτι μπορει να μην καλεσουν κι αλλους - γεγονος που δεν πιστευω!) - η Γ εχει ηδη καλεσει 30, θα συνεχισει να καλει κ μου ειπε οτι θα καλεσει πολλους. (ΠΕ02)