0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Supreme στις Οκτωβρίου 31, 2009, 11:46:53 amΕίμαι σε σχολείο από την αρχή της εβδομάδας με 10 ώρες ΠΔΣ.Ακόμα δεν έχω υπογράψει σύμβαση.Συμβαίνει και σε άλλες διευθύνσεις αυτό;Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να υπογράφουμε συμβάσεις;Θέλω τη βοήθεια σας γιατί είμαι στο ταμείο ανεργίας και πρέπει να τους στείλω τη σύμβαση για να κάνω διακοπή.Δηλ. δουλευεις χωρις να εχεις υπογραψει συμβαση? Γνωριζω οτι στην Ηλεια εχουν μοιρασει σχολεια - τμηματα - μαθηματα, αλλα δεν εχουν υπογραψει ακομα και δεν εχουν ξεκινησει να διδασκουν.
Είμαι σε σχολείο από την αρχή της εβδομάδας με 10 ώρες ΠΔΣ.Ακόμα δεν έχω υπογράψει σύμβαση.Συμβαίνει και σε άλλες διευθύνσεις αυτό;Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να υπογράφουμε συμβάσεις;Θέλω τη βοήθεια σας γιατί είμαι στο ταμείο ανεργίας και πρέπει να τους στείλω τη σύμβαση για να κάνω διακοπή.
Παράθεση από: Supreme στις Οκτωβρίου 31, 2009, 11:46:53 amΕίμαι σε σχολείο από την αρχή της εβδομάδας με 10 ώρες ΠΔΣ.Ακόμα δεν έχω υπογράψει σύμβαση.Συμβαίνει και σε άλλες διευθύνσεις αυτό;Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να υπογράφουμε συμβάσεις;Θέλω τη βοήθεια σας γιατί είμαι στο ταμείο ανεργίας και πρέπει να τους στείλω τη σύμβαση για να κάνω διακοπή.Ζητάς από τη
Η πράξη ανάληψης υπογράφεται στο βιβλίο πρακτικών του σχολείου.Η σύμβαση πρέπει να έχει ημερομηνία υπογραφής προγενέστερη του πρώτου μαθήματος, γιατί μετά παρουσιάζονται προβλήματα πληρωμής από τα εντελλόμενα.
Παράθεση από: jak13 στις Οκτωβρίου 31, 2009, 04:37:51 pmΗ πράξη ανάληψης υπογράφεται στο βιβλίο πρακτικών του σχολείου.Η σύμβαση πρέπει να έχει ημερομηνία υπογραφής προγενέστερη του πρώτου μαθήματος, γιατί μετά παρουσιάζονται προβλήματα πληρωμής από τα εντελλόμενα.πόσες μέρες περιθώριο υπάρχει για να υπογραφεί η σύμβαση ;( απο τη μέρα που αρχίζουν τα μαθήματα)..ή όποτε θέλει ο κάθε σχεδιαστής την ετοιμάζει;;
Παράθεση από: Georgia s στις Οκτωβρίου 31, 2009, 05:05:31 pmΠαράθεση από: jak13 στις Οκτωβρίου 31, 2009, 04:37:51 pmΗ πράξη ανάληψης υπογράφεται στο βιβλίο πρακτικών του σχολείου.Η σύμβαση πρέπει να έχει ημερομηνία υπογραφής προγενέστερη του πρώτου μαθήματος, γιατί μετά παρουσιάζονται προβλήματα πληρωμής από τα εντελλόμενα.πόσες μέρες περιθώριο υπάρχει για να υπογραφεί η σύμβαση ;( απο τη μέρα που αρχίζουν τα μαθήματα)..ή όποτε θέλει ο κάθε σχεδιαστής την ετοιμάζει;; Η σύμβαση ετοιμάζεται και υπογράφεται στη διεύθυνση και πρέπει να γίνεται μόλις γίνεται η πρόσληψη. Διαφορετικά, τα εντελλόμενα δεν αναγνωρίζουν τις ώρες που έγιναν πριν από την υπογραφή της σύμβασης και δεν τις πληρώνουν.
οκ! ευχαριστώ! η πράξη ανάληψης όμως δεν είναι τόσο επισημη ε;; το λέω γτ βλέπω το διευθυντή πολύ χαλαρό κ όλο την επομένη κ την επομένη θαυπογράψετε, μας λέει..