0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τη διεύθυνση τα παίρνω.Νομίζω πως έχουν σταματήσει να τα δίνουν τα σχολεία
Παράθεση από: Supreme στις Ιανουαρίου 18, 2009, 11:53:43 amΑπό τη διεύθυνση τα παίρνω.Νομίζω πως έχουν σταματήσει να τα δίνουν τα σχολείαεχω ωρες στην πδσ.τα ενσημα δηλαδη θα παω εγω η ιδια να τα παραλαβω απο την διευθυνση?
Παράθεση από: ποπη στις Ιανουαρίου 18, 2009, 11:35:59 pmΠαράθεση από: Supreme στις Ιανουαρίου 18, 2009, 11:53:43 amΑπό τη διεύθυνση τα παίρνω.Νομίζω πως έχουν σταματήσει να τα δίνουν τα σχολείαεχω ωρες στην πδσ.τα ενσημα δηλαδη θα παω εγω η ιδια να τα παραλαβω απο την διευθυνση?Έτσι ακριβώς.
καλημέρα. γνωρίζει κανείς πόσα ένσημα παίρνει το μήνα ένας ωρομίσθιος εκπαιδευτικός, με 11 ώρες την εβδομάδα; ευχαριστω.
Μην παιδεύεστε με τη διεύθυνση.Τα περυσινά υπάρχουν στο ΙΚΑ.Πάτε πάνω που κάνουν τις θεωρήσεις και τα ζητάτε με τον αριθμό μητρώου. Σε 5 λεπτά έχετε φύγει
Παράθεση από: nmavro73 στις Ιανουαρίου 19, 2009, 01:27:43 pmΜην παιδεύεστε με τη διεύθυνση.Τα περυσινά υπάρχουν στο ΙΚΑ.Πάτε πάνω που κάνουν τις θεωρήσεις και τα ζητάτε με τον αριθμό μητρώου. Σε 5 λεπτά έχετε φύγειΓια τα επίσημα ένσημα μιλάς; ή για αυτά που περνάει η μηχανογράφηση;