0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έκανα υπομονή ένα μήνα τώρα, αλλά βρε παιδιά πόσο καιρό να περιμένω να μάθει την Α κλίση? Οταν τη ρωτάω ποιό είναι ο πρόβλημα, μου λέει ότι δεν τα καταλαβαίνει. Τί να καταλάβει πια? Αφού έτσι κλίνεται, κάτσε και μάθε το.συντομη απαντηση: μην απελπιζεσαι. ειναι μερικα παιδια που θελουν το χρονο τους. προχωρα αργα αλλα σταθερα και με επαναληψεις θα ερθει και θα μαθει τι ειναι η Α΄κλιση. ειναι μερικα παιδια που θελουν να τους εξηγησεις με τροπο πιο απλο πραγματα που οπως σωστα λες "κατσε μαθετα" δε γινεται αλλιως. Εκεινα ομως θελουν ως εξης: πχ. τι ειναι βερυτονα ρηματα? (σου λενε) και συ πρεπει να τους απαντησεις ως εξης: βαρυτονο ειναι ενα πραγμα 2 μετρα υψος, πλατος 70 ποντους κλπ κλπ) δηλ παραστατικά για να το καταλαβουν ως εικονα. μα δεν ειναι ολα ετσι, πως να το κανουμε! Δε ξέρω τί να την κάνω... Μίλησα με τη μητέρα της και μου λέει "αφού μου είπε ότι διάβασε...." Άντε βγάλε άκρη...συντομη απαντηση:παντα για τη μαμα διαβασε η κορη..... θα με στείλει στο τρελοκομείο.συντομη απαντηση-συμπερασμα:βαλε απο τωρα την ασπρη μπλουζα
Ν'α 'σαι καλά βρε Μάρκο, με έκανες και γέλασα! απαντηση: τιποτα ! εδω ειμαστε για να βοηθαμε.Απλά δε ξέρω μέχρι πότε θα αντέξω συντομη απαντηση:σωστα, γιατι τωρα ξερεις και τα μέτρα της ασπρης μπλουζας,αργοτερα ισως σε στενευει.... Δεν είναι ανέντιμο να παίρνω τα λεφτουδάκια μου, ενώ στην ουσία δε μαθαίνει τίποτα?συντομη απαντηση:οχι. ανεντιμο δεν ειναι να παιρνεις εσυ τα λεφτουδακια σου, ανεντιμο ειναι να πληρωνει ενω δεν θελει να μαθει τιποτα.ποιός θα φταίει που θα πατώσει? συντομη απαντηση: η μαμα θα φταιει που πιστευε την κορη της οτι εχει διαβασει.
Α, και τώρα που το θυμήθηκα: Τις προάλλες μου λέει η λεγάμενη "βρε Κατερίνα, η τάδε συμμαθήτριά μου που κάνει ιδιαίτερα κάνει με τη δασκάλα της ευθύ και πλάγιο λόγο. Εμείς πότε θα το μάθουμε?"Τί της απαντάς τώρα, μου λες?