0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τα αρχαία ελληνικά δε θα διδάσκονται όπως παλαιότερα,δηλαδή δε θα δίνεται βαρύτητα στα γραμματικά και συντακτικά σχόλια παρά στην κατανόηση των κειμένων....
γεια σας και από εμένα ,από μα γρήγορη ματιά που είχα ρίξει στο νέο πρόγραμμα της Α λυκείου ,νομίζω ότι τα αρχαία ελληνικά δε θα διδάσκονται όπως παλαιότερα,δηλαδή δε θα δίνεται βαρύτητα στα γραμματικά και συντακτικά σχόλια παρά στην κατανόηση των κειμένων,ρίχτε και εσείς μια ματιά όχι τίποτα άλλο μην ετοιμάζετε σημειώσεις άδικα στη σελίδα του υπουργείου υπάρχει η ύλη για όλα τα μαθήματα
Καλησπερα και απο εμενα! Πόσταρα το ίδιο μήνυμα και στο θέμα με τις τιμές για ιδιαίτερα (αν ο διαχειριστής θεωρεί ότι δνε ταιριάζει εδώ, μπορεί να το σβήσει) Αγαπητοί συνάδελφοι χρέιαζομαι τη βοήθειά σας! Τι τιμη προτεινετε για ιδιαίτερα σε μαθήτρια β' λυκείου; Θα επιλέξει θεωρητική κατεύθυνση και θα κάνουμε όλα τα φιλολογικά (γενικής παιδείας και κατεύθυνσης).Παράμετροι που πρέπει να συνυπολογίσουμε: - Οι τιμές εδώ κυμαίνονται γύρω στα 15-18 Ε λατρεμένη επαρχία - Η οικογένεια είναι οικονομικά πιεσμένη- Εγώ έχω μόλις 6 μήνες στην συγκεκριμένη περιοχή και θα μείνω για πάντα εδώ (έτσι ελπίζω τουλάχιστον ), οπότε θέλω να διευρύνω τον κύκλο μου- Η μαθήτρια θα μου φέρει σίγουρα αλλη μία, ίσως και 2 φίλες της. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παράθεση από: intemperanta στις Αυγούστου 31, 2011, 07:20:35 pmΚαλησπερα και απο εμενα! Πόσταρα το ίδιο μήνυμα και στο θέμα με τις τιμές για ιδιαίτερα (αν ο διαχειριστής θεωρεί ότι δνε ταιριάζει εδώ, μπορεί να το σβήσει) Αγαπητοί συνάδελφοι χρέιαζομαι τη βοήθειά σας! Τι τιμη προτεινετε για ιδιαίτερα σε μαθήτρια β' λυκείου; Θα επιλέξει θεωρητική κατεύθυνση και θα κάνουμε όλα τα φιλολογικά (γενικής παιδείας και κατεύθυνσης).Παράμετροι που πρέπει να συνυπολογίσουμε: - Οι τιμές εδώ κυμαίνονται γύρω στα 15-18 Ε λατρεμένη επαρχία - Η οικογένεια είναι οικονομικά πιεσμένη- Εγώ έχω μόλις 6 μήνες στην συγκεκριμένη περιοχή και θα μείνω για πάντα εδώ (έτσι ελπίζω τουλάχιστον ), οπότε θέλω να διευρύνω τον κύκλο μου- Η μαθήτρια θα μου φέρει σίγουρα αλλη μία, ίσως και 2 φίλες της. Ευχαριστώ εκ των προτέρων οταν μιλαμε για τοσες ωρες κ με το ενδεχομενο να ερθουν κ αλλα παιδια μαζι,πιστευω πως 15 ευρω ειναι καλα!