0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά τα φώτα σας...είχα από πέρυσι δυο παιδάκια διδυμάκια που πήγαιναν έκτη δημοτικού και φέτος μου είπαν να συνεχίσουμε κανονικά.με πήρε λοιπόν ο πατέρας των παιδιών και μου είπε να περάσω από το σπίτι να συζητήσουμε για τς ώρες κτλ. πήγα εκεί, μιλήσαμε (βασικά είναι πολύ καλοί άνθρωποι και οικογένεια, συζητήσιμη, ανοιχτόμυαλοι), και μου είπε να κάνουμε αρχαία, όμηρο και γλώσσα............σε 1 δίωρο την εβδομάδα.... πως θα κάνω 3 μαθήματα σε ένα δίωρο?? όχι πέιτε μου!και όταν είπα ότι δεν επαρκούν οι ώρες..μου είπε ότι είναι και πιεσμένοι οικονομικά διότι έχουν ιδιαίτερα φιλολογικά, μαθηματικών, αγγλικών, γαλλικών, πιάνου .... και πως θα κάνω το μάθημά μου εγώ σε αυτό τον χρόνο? είναι μεν πολύ καλές μαθήτριες αλλά ούτε 1 ώρα δεν έχω καλά καλά για το κάθε μάθημα, και είναι 3 τα μαθήματα που θέλουν.....
Παιδιά ξέρει κανείς την ύλη του Ξενοφώντα στην Α Λυκείου?Θέλω να μπω στα κείμενα αλλά δεν ξέρω αν είναι από την αρχή..Ακόμα έχω μια ερώτηση..Κάτι μου διαφεύγει μάλλον Στα παραθετικά των επιθέτων της