Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
¨Εχω μια απορία Οσοι έχουν φροντιστήριο μπορούν να πάρουν ΠΔΣ? Γιατί ξέρω πολλούς στην περιοχή μου που έχουν κάνει, και όχι μόνο ΠΣΔ αλλά και ωρομίσθειοι. Η αλήθεια είναι ότι ρωτάω γιατι προχθές με πήρανε από τη δευτεροβάθμια τηλ. να με ρωτήσουνε αν με ενδιαφέρει 4 ώρες ΠΔΣ σε ένα σχολείο τονιζοντάς μου βεβαια οτι σε τετοια περιπτωση πρέπει να κλείσω το φροντιστήριο. Τώρα αν μπορεί να ζήσει κανεις με 4 ώρες ΠΔΣ είναι άλλο θέμα....
θα ξέρω την επόμενη εβδομάδα.Πέρυσι μόνο πδσ έκανα.Να δούμε φέτος αν θα προκύψει και κανένα ολοήμερο, γιατί είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις τα παιδιά μέχρι το τέλος της χρονιάς.Διάβασα ότι το όριο των παιδιών από 10 που ήταν θα γίνει 14!
Κέλλυ στο δικό μας Λύκειο ο περσινός αξιολογητής δεν είναι και διευθυντής, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία.Έτσι κι αλλιώς πρέπει να γίνει επιλογή νέου αξιολογητή. Επίσης αυτήν την περίοδο οι προϊστάμενοι είναι απασχολημένοι με τις κρίσεις Διευθυντών οπότε δεν ασχολούνται με την ΠΔΣ.
Παράθεση από: zafi στις Οκτωβρίου 19, 2007, 07:30:40 pmθα ξέρω την επόμενη εβδομάδα.Πέρυσι μόνο πδσ έκανα.Να δούμε φέτος αν θα προκύψει και κανένα ολοήμερο, γιατί είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις τα παιδιά μέχρι το τέλος της χρονιάς.Διάβασα ότι το όριο των παιδιών από 10 που ήταν θα γίνει 14! Συναδελφοι οχι αλλο ραδιο αρβυλα. Τοτε τι φροντιστηριακο μαθημα θα ηταν αν ηταν 14 παιδια μεσα στην ταξη? Αυτο καταργει απο μονο του το σκοπο της ΠΔΣ που ειναι να βοηθηθουν τα παιδια.
Από 5 ,πέρυσι πήγαν στις 7 ή 8 υπογραφές από μαθητές.
Τοτε γιατι προπερσι καλεσαν συναδελφο (χωρις ΚΑΝΕΝΑ μεσο η κοπελα!) για διωρη ΠΔΣ σ'ενα χωριο στο βουνο με μια μονο μαθητρια? Μαγειρεψαν 4 ολοκληρες υπογραφες απο το σχολειο? (
Παιδια, τελικα βγηκε η φετινη εγκυκλιος για ΠΔΣ? Την εχουν στα χερια τους οι Δ/νσεις