Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αγαπητέ porcupinetree τα σχόλια να τα κρατας για τον εαυτό σου..δεν ειρωνευομαι κανεναν δεν εχω εμπαθεια και σεβομαι΄όλους τουσ συναδέλφους παλλιους και νέους διότι όλοι αγωνιζονται για μια θέσή οπουδήποτε...τουσ χαρακτιρισμούς στους επιστρεφω...πτυχιο δνε πηρα το 2005 αλλα το 2006 αρα προφανως απο σενα ημουν ιο αξια διοτι χωρις μεσον βρηκα 6 ωρες σε δυσπροσιτο και 2 ωρες σε αλλο σχολειο..και αν σου αρεσει.του χρονου μπορει αν μην έχω αλλα το παλευω..δεν έχω μα8ει να εμπεζω κανεναν απλως λεω τη γνωμη μου ωστε καποιοι αλλοι συναδελφοι που έχουν απογοητευτει ,η που καποιοι ανεγκεφαλοι θελουν να τους απογοητευουν...οτι δνε πεζει ρολο μονο το μεσον...αλλα και η τυχη πολλες φορες...στην Αθηνα ισως να παιζει ρολο η γνωριμια δεν ξερω αλλα στην περιοχη που ειμαι εγω παρακαλανε μαθηματικους στα δυσπροσιτα και δεν παταει κανενας...οποτε αγαπητε φιλε να μην βιαζεσε να κανεις χαρακτηρισμους...και να μην διακατεχεσαι απο αισ8ημα εμπαθειας διοτι τελικα ο ειρωνικος της υποθεσης εισαι εσυ...και δεν εχω ορεξη να δουλεψω κανεναν εχω και πιο σοβαρα πραγματα
Συγγνωμη αγαπητη/ε Asi παρολο "που δε συνηθιζω να κανω τετοιους σχολιασμους", οταν εδινες γενικες εξετασεις για το πανεπιστημιο εκθεση εδωσες?Εισαι περηφανη γιατι "με την αξια σου" πηρες 8 ωρες ΠΔΣ σε δυσπροσιτο αν και τελειωσες την περασμενη χρονια αλλα για την ορθογραφια σου κατι πρεπει να κανεις γιατι δε νοειται εκπαιδευτικος που να του "ξεφευγουν" 5 λαθη χοντρα σε 3 γραμμες.
...πτυχιο δνε πηρα το 2005 αλλα το 2006 αρα προφανως απο σενα ημουν ιο αξια διοτι χωρις μεσον βρηκα 6 ωρες σε δυσπροσιτο και 2 ωρες σε αλλο σχολειο..και αν σου αρεσει.του χρονου μπορει αν μην έχω αλλα το παλευω..δεν έχω μα8ει να εμπεζω κανεναν απλως λεω τη γνωμη μου ωστε καποιοι αλλοι συναδελφοι που έχουν απογοητευτει ,η που καποιοι ανεγκεφαλοι θελουν να τους απογοητευουν...