0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maria_00 στις Μαρτίου 29, 2011, 03:36:45 pmareti82 προσπ΄παθησε να βρεις βιβλία του Νικολάου Γιώργου. Αυτός κάνει μάθημα στο Πανεπιστημιο Ιωαννινων και ασχολείτε με τη Διαπολιτισμική.Στη θεσσαλονίκη εγώ δεν έχω βρει κανένα βιβλίο του σε καμμιά βιβλιοθήκη. Ούτε στη βιβλιοθήκη του παιδαγωγικού..! έλεος...! και όσα είναι δανεισμένα δεν τα επιστρέφουν πριν τις εξετάσεις.
areti82 προσπ΄παθησε να βρεις βιβλία του Νικολάου Γιώργου. Αυτός κάνει μάθημα στο Πανεπιστημιο Ιωαννινων και ασχολείτε με τη Διαπολιτισμική.
Παιδιά τα θέματα και στις 2 κατευθυνσεις είναι κρίσεως. Έδωσα πέρυσι για ειδική αγωγή και μια φίλη για διαπολιτισμικότητα. Πρέπει να ξέρεις καλά το αντικείμενο οπότε όποιο βιβλίο και αν διαβάσεις είναι το ίδιο. Επίσης πέρυσι ήμουν στους 25 καλύτερους βαθμούς αλλά δε κατάφερα να συγκεντρώσω τους απαραίτητους βαθμούς για την εισαγωγή. Όλοι ήμασταν στον πόντο. Με ένα 18/20 στη συνέντευξη περνούσα, αλλά πήρα 17. Καταλαβαίνετε άρα...
Exoun allaksei an ta parathrhseis kala,atomo me 33 sto grapto perase kai kopikan atoma pou egrapsan 40 kai 39..milaw gia thn eidikh agwgh!!!