0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνήθως ρωτάνε το λόγο για τον οποίο θέλεις να κάνεις το μεταπτυχιακό.....λίγα πράγματα για τη ζωή σου .Ισως σε ρωτήσουν και ποια βιβλία διάβασες......
Να ρωτήσω και εγώ κάτι...εμείς της διαπολιτισμικής τελειώνουμε σήμερα με τη διαδικάσία των συνεντεύξεων.Της ειδικής είναι την άλλη εβδομάδα. Λετε να βγάλουν τα αποτελέσματα της διαπολιτισμικής νωρίτερα ή θα περιμένουν κια της ειδικής να βγούνε όλα μαζί?
Παράθεση από: Sophaki στις Ιουνίου 29, 2011, 11:29:28 amΝα ρωτήσω και εγώ κάτι...εμείς της διαπολιτισμικής τελειώνουμε σήμερα με τη διαδικάσία των συνεντεύξεων.Της ειδικής είναι την άλλη εβδομάδα. Λετε να βγάλουν τα αποτελέσματα της διαπολιτισμικής νωρίτερα ή θα περιμένουν κια της ειδικής να βγούνε όλα μαζί?Εμενα μου ειπανε οτι θα βγουν στο τελος της επομενης εβδομαδας,σε 10 μερες περιπου, μια αλλη κοπελα εμαθε οτι γενικα δεν γραψαμε καλα οι περισσοτεροι λιγο πιο πανω απο τη βαση
Κατάλαβα.... Αντε να δούμε.........Καλό
Μου είπαν και μένα ότι φέτος κανείς δ εγραψε πολύ καλά. Στον πόντο θα είμαστε πάλι.Θα είναι λίγο καλύτερα αυτοί που είχαν κάνει σχετική πτυχιακή εργασία γιατί τελικά είναι πολύ σημαντικό. Και κατάλαβα ότι είναι καλύτερα να τερματίσεις στην 60η θέση παρά στην 26η. Είναι μεγαλύτερη η απογοήτευση. Και μακάρι να βγούν γρήγορα, να κλάψουμε και μια ώρα αρχίτερα...
Νομίζω ότι η Lena_lar είναι της ειδικής.ChristMa ούτε εγώ έχω πτυχιακή.Εγώ δε , δεν έχω και ΚΑΝΕΝΑ μάθημα διαπολιτισμικής.Μου είπανε όμως ότι συναφή μαθήματα θεωρούνται και της ψυχολογίας και υποθέτω και κάποια της κοινωνιολογίας (ευελπιστώ).Για να δούμε..Πάντως προσωπικά τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα.Τη μια είμαι σίγουρη ότι και έγραψα καλά μετά πάλι απογοητεύομαι...Το ίδιο κια με τη συνέντευξη..Ενώ θυμάμαι να βγήκα σχετικά χαρούμενη και ικανοποιημένη με τη συζήτηση ..εκεί πάλι με παίρνει από κάτω....
Ουτε σε μένα είπαν πως έγραψα...μια μικρή νίξη μόνο ..από την οποία κατάλαβα ότι "μάλλον¨¨μάλλον¨έχω γράψει ικανοποιητικά..Θα δούμε...