0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κοριτσια εγω εδωσα συνεντευξη για ειδικη και απογοητευτηκα!!!Ηταν παρα πολυ ευγενικοι βεβαια..αλλα μου ειπαν οτι δεν εχω καμια σχεση με την ειδικη αγωγη,μπραβο μου που εγραψα χωρις να εχω εμπειρια...αλλα μια εμπειρια ειναι απαραιτητη...Κανουμε,λεει, σεμιναρια και σεμιναρια,νοηματικη, braille αλλα δεν ρωταμε αν ειναι καπου χρησιμα!!!Θα ηταν χρησιμοτερο να ειχα κανει ενα σεμιναριο 400 ωρων...ας ηταν και σε αλλο πανεπιστημειο...οχι απαραιτητα στο ΑΠΘ!!!Τοτε τους ειπα οτι ειχα στοχο το μεταπτυχιακο και διαβασα γι αυτο...γιατι να εκανα σεμιναριο? και μου ειπαν οτι το ενα ειναι προετοιμασια για το αλλο!!!Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του..καλα αποτελεσματα σε ολους...
Η γραμματεία δουλεύει και το απόγευμα? Δε θα τα είχαν βγάλει μέχρι τώρα?
Δεν το βλέπω για σήμερα......!!!!!
Παράθεση από: noname στις Ιουλίου 07, 2011, 12:03:20 amΠαράθεση από: Sophaki στις Ιουλίου 06, 2011, 11:13:25 pmΟυτε σε μένα είπαν πως έγραψα...μια μικρή νίξη μόνο ..από την οποία κατάλαβα ότι "μάλλον¨¨μάλλον¨έχω γράψει ικανοποιητικά..Θα δούμε...Κάποιος από μέσα μου είπε ότι δεν διόρθωσαν τα γραπτά. [/quotΤι εννοείς noname?προφανές τι εννοώ
Παράθεση από: Sophaki στις Ιουλίου 06, 2011, 11:13:25 pmΟυτε σε μένα είπαν πως έγραψα...μια μικρή νίξη μόνο ..από την οποία κατάλαβα ότι "μάλλον¨¨μάλλον¨έχω γράψει ικανοποιητικά..Θα δούμε...Κάποιος από μέσα μου είπε ότι δεν διόρθωσαν τα γραπτά. [/quotΤι εννοείς noname?
Ουτε σε μένα είπαν πως έγραψα...μια μικρή νίξη μόνο ..από την οποία κατάλαβα ότι "μάλλον¨¨μάλλον¨έχω γράψει ικανοποιητικά..Θα δούμε...
Παράθεση από: lena_lar στις Ιουλίου 07, 2011, 12:30:05 amΠαράθεση από: noname στις Ιουλίου 07, 2011, 12:03:20 amΠαράθεση από: Sophaki στις Ιουλίου 06, 2011, 11:13:25 pmΟυτε σε μένα είπαν πως έγραψα...μια μικρή νίξη μόνο ..από την οποία κατάλαβα ότι "μάλλον¨¨μάλλον¨έχω γράψει ικανοποιητικά..Θα δούμε...Κάποιος από μέσα μου είπε ότι δεν διόρθωσαν τα γραπτά. [/quotΤι εννοείς noname?[/quoteπροφανές τι εννοώΌταν λες από μέσα ποιον εννοείς noname? Καθηγητή? Τι εννοείς, πες το ξεκάθαρα!!
Παράθεση από: noname στις Ιουλίου 07, 2011, 12:03:20 amΠαράθεση από: Sophaki στις Ιουλίου 06, 2011, 11:13:25 pmΟυτε σε μένα είπαν πως έγραψα...μια μικρή νίξη μόνο ..από την οποία κατάλαβα ότι "μάλλον¨¨μάλλον¨έχω γράψει ικανοποιητικά..Θα δούμε...Κάποιος από μέσα μου είπε ότι δεν διόρθωσαν τα γραπτά. [/quotΤι εννοείς noname?[/quoteπροφανές τι εννοώΌταν λες από μέσα ποιον εννοείς noname? Καθηγητή? Τι εννοείς, πες το ξεκάθαρα!!
Παράθεση από: Sophaki στις Ιουλίου 06, 2011, 11:13:25 pmΟυτε σε μένα είπαν πως έγραψα...μια μικρή νίξη μόνο ..από την οποία κατάλαβα ότι "μάλλον¨¨μάλλον¨έχω γράψει ικανοποιητικά..Θα δούμε...Κάποιος από μέσα μου είπε ότι δεν διόρθωσαν τα γραπτά. [/quotΤι εννοείς noname?[/quoteπροφανές τι εννοώΌταν λες από μέσα ποιον εννοείς noname? Καθηγητή? Τι εννοείς, πες το ξεκάθαρα!!
Παράθεση από: Εirinoula στις Ιουλίου 07, 2011, 04:00:44 pmκοριτσια εγω εδωσα συνεντευξη για ειδικη και απογοητευτηκα!!!Ηταν παρα πολυ ευγενικοι βεβαια..αλλα μου ειπαν οτι δεν εχω καμια σχεση με την ειδικη αγωγη,μπραβο μου που εγραψα χωρις να εχω εμπειρια...αλλα μια εμπειρια ειναι απαραιτητη...Κανουμε,λεει, σεμιναρια και σεμιναρια,νοηματικη, braille αλλα δεν ρωταμε αν ειναι καπου χρησιμα!!!Θα ηταν χρησιμοτερο να ειχα κανει ενα σεμιναριο 400 ωρων...ας ηταν και σε αλλο πανεπιστημειο...οχι απαραιτητα στο ΑΠΘ!!!Τοτε τους ειπα οτι ειχα στοχο το μεταπτυχιακο και διαβασα γι αυτο...γιατι να εκανα σεμιναριο? και μου ειπαν οτι το ενα ειναι προετοιμασια για το αλλο!!!Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του..καλα αποτελεσματα σε ολους...Εμένα μου είπαν ότι δεν έχω συναφή προπτυχιακά μαθήματα. Εχω παρακολουθήσει σεμινάριο ειδικής, όχι όμως στο απθ. Φυσικά και θα προσμετρηθεί μου λένε αλλά όπως και να είναι τα πράγματα όλοι γνωρίζουμε ότι στα υπόλοιπα σεμινάρια δεν γίνεται δουλειά !!!!