*

Αποστολέας Θέμα: Μεταπτυχιακά στην Προσχολική Αγωγή  (Αναγνώστηκε 96035 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sotos81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μεταπτυχιακά στην Προσχολική Αγωγή
« Απάντηση #392 στις: Ιουλίου 08, 2011, 02:26:33 pm »
κοριτσια εγω εδωσα συνεντευξη για ειδικη και απογοητευτηκα!!!Ηταν παρα πολυ ευγενικοι βεβαια..αλλα μου ειπαν οτι δεν εχω καμια σχεση με την ειδικη αγωγη,μπραβο μου που εγραψα χωρις να εχω εμπειρια...αλλα μια εμπειρια ειναι απαραιτητη...Κανουμε,λεει, σεμιναρια και σεμιναρια,νοηματικη, braille αλλα δεν ρωταμε αν ειναι καπου χρησιμα!!!Θα ηταν χρησιμοτερο να ειχα κανει ενα σεμιναριο 400 ωρων...ας ηταν και σε αλλο πανεπιστημειο...οχι απαραιτητα στο ΑΠΘ!!!Τοτε τους ειπα οτι ειχα στοχο το μεταπτυχιακο και διαβασα γι αυτο...γιατι να εκανα σεμιναριο? και μου ειπαν οτι το ενα ειναι προετοιμασια για το αλλο!!!Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του..καλα αποτελεσματα σε ολους...

H απάντηση αυτή θα μπορούσε να ισχύει μόνο σε περίπτωση που έλεγε η προκήρυξη ότι δέχεται αποφοίτους συγκεκριμένων σχολών. Σε αντίθεση περίπτωση που εφόσον έδιναν το δικαίωμα να γράψει κάποιος στις εξετάσεις του  master, που σημαίνει ότι κοίταξαν το πτυχίο πρώτα η απαντησή τους είναι αδιανόητη, προκλητικότατη και ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Εγώ θα έκανα καταγγελία κατευθείαν στον πρόεδρο της σχολής, στον πρύτανη και θα έστελνα εγγράφως άμεσα επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας.

Καταρχήν οι καθηγητές του συγκεκριμένου μεταπτυχιακού που το παίζουν και πολύ μαγκιά λέμε, δεν γνωρίζουν ότι στα ΕΕΕΕΚ απασχολούνται και άλλες ειδικότητες πέρα από παιδαγωγούς;; Δεν γνωρίζουν ότι ο νόμος μιλάει και για άλλες ειδικότητες πέρι master ειδικής αγωγής, δεν γνωρίζουν τον κανονισμό του master;; Δεν γνωρίζουν ότι ξένα πανεπιστήμια δίνουν το mster σε 1 χρόνο και δέχονται και άλλες ειδικότητες πέρα από παιδαγωγούς;;

Δηλαδή είναι σαν να σου είπαν ότι στάξε μας πρώτα τα 2500 ευρώ δεν ξέρω και εγώ πόσα ζητάνε για τα σεμινάρια και μετά σε δεχόμαστε. Αδιανόητο και χωράει καταγγελία μεχρι και στο σώμα επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης

Aλλά όταν υπάρχουν κλίκες στα πανεπιστήμια αυτά γίνονται. καλά κάνει η Διαμαντοπούλου και θέλει να τους μειώσει το χρόνο σπουδών σε 3 χρόνια. Η Ελλάδα τόσα χρόνια το παίζει ότι είναι πρώτη, ενώ έρχεται πάντα τελευταία στις αξιολογήσεις πανεπιστημίων. Καμία διεπιστημονικότητα, διαθεματικότητα απολύτως. Θεωρώ πραγματικά προσβλητική αν μου έδινε κάποιος τέτοια απάντηση ότι και καλά δεν ξέρω τι μου γίνεται και μάλιστα και καλά καθηγητής πανεπιστημίου.

Επαναλαμβάνω ότι αυτά που λέω ισχύουν μόνο στην περίπτωση που η προκήρυξη έλεγε ότι δεχόμαστε αποφοίτους ΑΕΙ-ΤΕΙ χωρίς να διευκρινίζουν αντικείμενα ή πτυχία που δέχονται. Αλλά και πάλι έχει παραγίνει αυτό με τα πτυχία τα συγκεκριμένα, όλος ο κόσμος λειτουργεί με βάση μια δαθεματικότητα σε όλα τα master και η Ελλάδα δεν δίνει το δικαίωμα σε αποφοίτους μη παιδαγωγικών τμημάτων, να συμμετέχουν σε master ειδικής αγωγής. Πως είναι δυνατόν ένας απόφοιτος τεχνικής ειδικότητας να κάνει master στην Ελλάδα, όταν ο νόμος τους προσλαμβάνει σε ΕΕΕΕΚ και λεέι ότι προηγούνατι αυτοί με master. Πως ένας νόμος αναφέρεται σε master, όταν δεν δίνουν το δικαίωμα σε αυτό τον απόφοιτο να συμμετέχει στα εν λόγω master, καταργεί τα σεμινάρια της ειδικής αγωγής, με λίγα λόγια ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΑΡΕΙΤΑΙ. Ο κάθε νόμος έχει ισχύ στη χώρα που βγήκε, όταν όμως σε αυτή τη χώρα υπάρχουν εμπόδια στην εφαρμογή του νόμου ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΟ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 08, 2011, 02:39:54 pm από sotos81 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:00:22 »

Αποσυνδεδεμένος Sophaki

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60 Λατρεύω τα παιδιά μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Ιουλίου 08, 2011, 02:38:25 pm »
Η γραμματεία δουλεύει και το απόγευμα? Δε θα τα είχαν βγάλει μέχρι τώρα?
Περισυ τα είχανε ανακοινώσει 4 παρά....
Destination anywhere ..name a place and i be there....

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Ιουλίου 08, 2011, 03:24:32 pm »
μηπως πηρε καποιος τηλ στη γραμματεια να ρωτησει αν θα βγουν σημερα;;

Αποσυνδεδεμένος Sophaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Ιουλίου 08, 2011, 04:04:21 pm »
Δεν το βλέπω για σήμερα......!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:00:22 »

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: Ιουλίου 08, 2011, 04:06:44 pm »
Δεν το βλέπω για σήμερα......!!!!!

λες;; ετσι μας ειπαν οταν διναμε συνεντευξη.... αλλα λογικα η γραμματεια εκλεισε οποτε .... απο βδομαδα!!

Αποσυνδεδεμένος zwi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση/ ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Ιουλίου 08, 2011, 04:13:03 pm »
κοριτσια εγω εδωσα συνεντευξη για ειδικη και απογοητευτηκα!!!Ηταν παρα πολυ ευγενικοι βεβαια..αλλα μου ειπαν οτι δεν εχω καμια σχεση με την ειδικη αγωγη,μπραβο μου που εγραψα χωρις να εχω εμπειρια...αλλα μια εμπειρια ειναι απαραιτητη...Κανουμε,λεει, σεμιναρια και σεμιναρια,νοηματικη, braille αλλα δεν ρωταμε αν ειναι καπου χρησιμα!!!Θα ηταν χρησιμοτερο να ειχα κανει ενα σεμιναριο 400 ωρων...ας ηταν και σε αλλο πανεπιστημειο...οχι απαραιτητα στο ΑΠΘ!!!Τοτε τους ειπα οτι ειχα στοχο το μεταπτυχιακο και διαβασα γι αυτο...γιατι να εκανα σεμιναριο? και μου ειπαν οτι το ενα ειναι προετοιμασια για το αλλο!!!Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του..καλα αποτελεσματα σε ολους...

Εμένα μου είπαν ότι δεν έχω συναφή προπτυχιακά μαθήματα. Εχω παρακολουθήσει σεμινάριο ειδικής, όχι όμως στο απθ. Φυσικά και θα προσμετρηθεί μου λένε αλλά όπως και να είναι τα πράγματα όλοι γνωρίζουμε ότι στα υπόλοιπα σεμινάρια δεν γίνεται δουλειά !!!!
You can lose more than your patience ...

Αποσυνδεδεμένος Sophaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Ιουλίου 08, 2011, 06:29:30 pm »
Αντε , καλό Σαββατοκύριακο...την έβγαλα κρεμασμένη στον υπολογιστή όλη την μέρα σήμερα........

Αποσυνδεδεμένος lena_lar

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: Ιουλίου 08, 2011, 06:33:13 pm »
καλό σκ λοιπον. Ραντεβού τη Δευτέρα πρωι-πρωι! ;)

Αποσυνδεδεμένος sotos81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #400 στις: Ιουλίου 08, 2011, 09:24:01 pm »
To ΠΑΜΑΚ ξέρετε αν δέχονται οποιοδήποτε πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ, εννοώ φυσικά από αυτά που μπορούν οι αποφοιτοί τους να δουλέψουν σε μονάδες ειδικής αγωγής, ΤΕΕ ειδικής αγωγής κ.τ.λ.;;

Αποσυνδεδεμένος noname

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #401 στις: Ιουλίου 08, 2011, 10:58:11 pm »
Ουτε σε μένα είπαν πως έγραψα...μια μικρή νίξη μόνο ..από την οποία κατάλαβα ότι "μάλλον¨¨μάλλον¨έχω γράψει ικανοποιητικά..Θα δούμε...
Κάποιος από μέσα μου είπε ότι δεν διόρθωσαν τα γραπτά.   
[/quot

Τι εννοείς noname?
προφανές τι εννοώ

Αποσυνδεδεμένος Sophaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #402 στις: Ιουλίου 08, 2011, 11:57:42 pm »
Και βαθμολογήσανε γραπτά στο άσχετο?  ::)

Αποσυνδεδεμένος lena_lar

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #403 στις: Ιουλίου 09, 2011, 02:17:27 am »
Ουτε σε μένα είπαν πως έγραψα...μια μικρή νίξη μόνο ..από την οποία κατάλαβα ότι "μάλλον¨¨μάλλον¨έχω γράψει ικανοποιητικά..Θα δούμε...
Κάποιος από μέσα μου είπε ότι δεν διόρθωσαν τα γραπτά.   
[/quot

Τι εννοείς noname?
[/quote
προφανές τι εννοώ

Όταν λες από μέσα ποιον εννοείς noname? Καθηγητή? Τι εννοείς, πες το ξεκάθαρα!!

Αποσυνδεδεμένος Εirinoula

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #404 στις: Ιουλίου 09, 2011, 06:05:51 pm »

Εμένα μου είπαν ότι δεν έχω συναφή προπτυχιακά μαθήματα. Εχω παρακολουθήσει σεμινάριο ειδικής, όχι όμως στο απθ. Φυσικά και θα προσμετρηθεί μου λένε αλλά όπως και να είναι τα πράγματα όλοι γνωρίζουμε ότι στα υπόλοιπα σεμινάρια δεν γίνεται δουλειά !!!!

Αποσυνδεδεμένος Sophaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #405 στις: Ιουλίου 09, 2011, 08:33:48 pm »
Πάντως μπράβο Eirinoula που χωρίς εμπειρία μπόρεσες και πέρασες ........φαντάσου να είχες δηλαδή , θα έσκιζες.Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω...υποτίθεται πως κάνεις ένα μεταπτυχιακό για να ειδικευτείς σε εναν συγκεκριμένο τομέα , να βελτιώσεις τις γνώσεις σου και να μάθεις κάτι επιπλέον που θα σε βοηθήσει στη δουλειά σου και να βοηθηθείς γενικότερα, τί τους ενδιαφέρει αν εσύ πριν ήσουν άσχετη με τ αντικείμενο....για να το διαλέξεις σημαίνει ότι το θέλεις και σου χρειάζεται για τους χ, ψ, λόγους .Γιατί να σου κόβουν έτσι τα φτερά?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)