0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, το κείμενο λέει να παραμείνει ως έχει η κατάσταση για το πώς διαγωνίζεστε και να μην αλλάζει κάθε χρονιά. Marousana, πες μου τι θα έκανες, αν σε έπαιρνα στην Αμοργό π.χ. ή σε ένα χωριό της Ηπείρου; Αν μπαίνει ζήτημα δημοκρατικότητας στις συνελεύσεις σας ενημερώνω ότι στην τελευταία συνέλευση που δεν υπήρχε κόσμος κάναμε συζήτηση και δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Οι μειοψηφικές αποφάσεις δε συμφέρουν κανέναν.Αν επίσης είχα μέσο, αγάπη, δεν πρόκειται να δούλευα 8 ώρες σε ένα γραφείο, να κάνω όλη τη βδομάδα ιδιαίτερα, για να μπορέσω να ζήσω και ταυτόχρονα, να ασχολούμαι και με το τι θα κάνει ο κλάδος. Το ίδιο νομίζω ότι ισχύει για όλους που ενδιαφέρονται έστω κι αν μοιράζονται μόνο τους προβληματισμούς τους. Το ότι έχουμε διαφορετική άποψη δε νομίζω ότι επιτρέπει τέτοιους χαρακτηρισμούς. Αν επίσης έίχα μέσο δε θα ήμουν στη δυσάρεστη θέση να είμαι αποτυχούσα του ΑΣΕΠ επειδή το σκάνερ δε μου αναγνώρισε τρειις σωστές απαντήσεις και δε διορθώθηκε τίποτα.Όσο για το μόνος, αν εσύ αισθάνεσαι έτσι έχεις κάθε δικαίωμα. Εγώ ανήκω σε ένα σύλλογο και χαίρομαι που δεν είμαι μόνη, που συζητάω και συναποφασίζω με άλλους.