0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οπότε αν σου λείπουν 5 ώρες και υπάρχει σχολείο με 20 ώρες μπορείς να πάρεις τις 5 από τις 20.. Αφού λοιπόν δεν σε κάλεσαν να δηλώσεις για συμπλήρωση ωραρίου και έδωσαν τις 20 ώρες σε διαθεσίτη ή αποσπασμένο έχουν παρανομήσει. Καλά καταλαβαίνω;
Αν σου λείπουν 5 ώρες δεν είσαι ΛΥ
Λειτουργική υπεραριθμία, ορίζει το ΠΔ 100/1997, είναι όταν δεν καλύπτεις το υποχρεωτικό ωράριο διδασκαλίας στην οργανική σου θέση .
Αν υπαρχει κενο με 20 ωρες γιατι να μην το παρει ενας διαθεσίτης εξ' ολοκληρου, αλλα θα πρέπει κάποιος να πάρει τις 5 ωρες και να έρθει και 2ος καθηγητης για να πάρει τις 15 και μετά να πάει σε άλλο σχολείο για τίς ωρες που του απομένουν; Ειναι εντελώς παράλογο.
Η silkcut νομίζω πως λέει ότι στον λειτουργικά υπεράριθμο στις 25/8 πρέπει να λείπουν 12+ ώρες ( όπως και στον οργανικά υπεράριθμο τον Ιούνιο ).
Δηλαδή το δικό μου όλα τα προηγούμενα χρόνια έκανε λάθος και φέτος έκανε το σωστό πρώτη φορά; Δηλαδή ορθά δεν κάλεσαν για δήλωση συμπλήρωσης ωραρίου;
Αν υπαρχει κενο με 20 ωρες γιατι να μην το παρει ενας αναπληρωτής εξ' ολοκληρου, αλλα θα πρέπει κάποιος διαθεσίτης να πάρει τις 5 ωρες και να έρθει και 2ος καθηγητης αναπληρωτής για να πάρει τις 15 και μετά να πάει σε άλλο σχολείο για τίς ωρες που του απομένουν; Ειναι επίσης εντελώς παράλογο;
Εγω δεν αναφερθηκα σε αναπληρωτή, μίλησα μόνο για καταμερισμό μεταξύ μονίμων.
Θες το παράδειγμα με μόνιμους;Αν υπαρχει κενο με 20 ωρες γιατι να μην το παρει ενας αποσπασμένος εξ' ολοκληρου, αλλα θα πρέπει κάποιος διαθεσίτης να πάρει τις 5 ωρες και να έρθει και 2ος καθηγητης αποσπασμένος για να πάρει τις 15 και μετά να πάει σε άλλο σχολείο για τίς ωρες που του απομένουν; Ειναι επίσης εντελώς παράλογο;
Συνηθως η κατανομη γίνεται ετσι ωστε να καλύπτονται τα κενα απο ενα- δυο καθηγητες. Αν σου λείπουν 5 ωρες, θα ψάξουν να σου βρουν σχολείο με 4-5 ωρες. Αν σου λείπουν 10, θα σε βαλουν σε σχολείο με 10 ωρες. Ολα αυτά βεβαια, λαμβάνοντας υπ'οψιν να μην σε μετακινησουν πολύ μακρια απο το κεντρικό σου σχολείο (εκτός αν εσυ δεν έχεις θεμα με αυτό και το ζητήσεις)