0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι. οι αποσπασμένοι μόνιμοι είναι οι τελευταίοι που τοποθετούνται. Άρα στο κενό που αφήνουν τοποθετείται αναπληρωτής.
Πότε γίνονται οι αποσπάσεις αυτές συνάδελφοι?
Lasid ήθελα να σε ρωτήσω:Αν ισοβαθμω στα κοινωνικά κριτήρια τον πρώτο χρόνο στην τοποθέτηση σε λειτουργικό κενό, μετά πάμε στη προϋπηρεσία..Εκεί θα μετρήσουν και τα μόρια της κάθε σχολικής μονάδας; Πχ εγώ που υπηρέτησα στον Έβρο 8 μήνες, θα μετρήσουν μόνο οι 8 μήνες ή 8 μήνες επί 9 (Θ κατηγορία) που πιάνει το συγκεκριμένο σχολείο; Θα μετρήσουν δηλαδή μόνο τα μόρια όπως ήταν στους αναπληρωτές ή θα πολλαπλασιαστουν οι μήνες επί τα μόρια της κάθε περιοχής (Α,
Την εχω διαβασει.. Την εχω μάθει απέξω κιόλας... Αλλα ρώτησα κάτι συγκεκριμένο... Οταν ισοβαθμείς σε όλα τα υπόλοιπα, έρχεται η ώρα της προϋπηρεσίας... Ας απαντήσει κάποιος π γνωρίζει...
ψάχνω πίσω στις σελίδες του νήματος και δεν το βρίσκω, στα λειτουργικά κενά οι νεοδιόριστοι με τι κριτήρια θα μπούμε; με τη σειρά του ΑΣΕΠ;
Όταν υπάρχει ένα λειτουργικό κενό 12 ωρών προσλαμβάνεται αναπληρωτής μειωμένου ή πλήρους ωραρίου;
Μέχρι 15 ώρες μειωμένου.