0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιο είναι το πλεονέκτημα του να διδάσκει κάποιος σε 3 σχολεία;
Δεν του αναθέτουν τίποτα, ούτε καν εφημερίες (αν τα σχολεία είναι σε διαφορετικά κτήρια). Κάνει απλώς το μάθημα του.
Εμένα δεν μου φαίνεται ότι αντισταθμίζει τα προβλήματα που δημιουργούνται. Έχεις περιορισμένη εικόνα για το τι συμβαίνει στο σχολείο, χάνεις τους μισούς συλλόγους οπότε πρακτικά αποφασίζουν άλλοι για σένα ακόμα και για θέματα που σε αφορούν. Ο χαμένος χρόνος της μετακίνησης, ειδικά όταν είναι μέσα στην ίδια μέρα, πρακτικά αυξάνει το ωράριο.
Θα μπορούσε να μου απαντήσει κάποιος συνάδελφος που γνωρίζει ποιος προηγείται για την τοποθέτηση σε λειτουργικό κενό σε νομό που δεν υπάρχουν νεοδιοριστοι; οσοι είναι στη διάθεση ή όσοι πήραν απόσπαση από άλλο ΠΥΣΔΕ ή ζητουν απόσπαση εντός;
δες εδω137644/Ε1/03-09-2015ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
Τα τελευταία χρόνια με την έννοια του νεοδιοριστου να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας έχω να παρατηρήσω τα εξής..Την πρώτη χρονιά του τοποθετείται προσωρινά ένα βήμα πριν τους αναπληρωτές σε λειτουργικά κενά μετά από κάθε είδους άλλες μεταβολές.Την δεύτερη χρονιά που ζητά οριστική τοποθέτηση τοποθετείται είτε σε οργανικά είτε μεταγενέστερα σε λειτουργικά με τις ίδιες διατάξεις που αφορούν και τους παλιότερους μόνιμους στα ίδια στάδια κάθε υπηρεσιακής μεταβολής.Αυτά είδα εγώ να γίνονται.
στα λειτουργικά κενά αν υπάρχουν νεοδιόριστοι συγκρίνονται με τους από μετάθεση, βελτίωση, απόσπαση με βάση τα μόρια τους;;;στα οργανικά προηγούνται αυτών ή κι εκεί με τα μόρια ;;;
σ ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου να απαντήσεις τόσο κατατοπιστικά!άρα για τα λειτουργικά κενά, σύμφωνα με την απάντηση σου, προηγούνται όσοι ζητούν οριστική τοποθέτηση/νεοδιόριστοι έναντι των αιτούντων βελτίωσηςΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ "ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ