0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα "Το Χριστόψωμο" ανήκει στα σκιαθίτικα διηγήματα του Παπαδιαμάντη;Το όνειρο στο κύμα έχει κοινό με την
καλησπέρα!θα ήθελα να ρωτήσω για το λουκή λάρα τι έχετε διαβάσει;μήπως υπάρχει το κείμενο στο ίντερνετ;ακόμη δεν έω αξιωθει να το αγοράσω..αν και μου παν ότι η εισαγωγή της εστίας είναι καλή.ευχαριστώ!
του νικητα παριση ποτε κυκλοφορησε καλε???εδω στο ηρακλειο δεν μας λυπουνται να φερουν και σε μας κανα βιβλιο???
Παράθεση από: lilogr στις Νοεμβρίου 24, 2008, 02:17:06 pmκαλησπέρα!θα ήθελα να ρωτήσω για το λουκή λάρα τι έχετε διαβάσει;μήπως υπάρχει το κείμενο στο ίντερνετ;ακόμη δεν έω αξιωθει να το αγοράσω..αν και μου παν ότι η εισαγωγή της εστίας είναι καλή.ευχαριστώ!εμενα προσωπικα η εισαγωγη της εστιας δε μου αρεσε καθολου. αλλα αυτα ειναι υποκειμενικα κριτηρια. το διηγημα ειναι σχετικα μεγαλο οποτε θα σε συμβουλευα να το αγορασεις κ οχι να το κατεβασεις απο το ιντερνετ. δεν υπαρχουν πολλα για λουκη λαρα, ειναι ενα μικρο βιβλιαρακι του αποστολου σαχινη αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο. προσωπικα εχω παρει του νικητα παριση ενα βιβλια που περιλαμβανει ολα τα εργα για το διαγωνιμο (ποιηματα κ πεζα) κ θα διαβασω απο εκει