0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τρόπαιο κ μνημείο έχει μεγάλη διαφορά?Συγκεκριμένα έστηναν πολλές φορές τρόπαιο από λάφυρα.Επίσης ενώ μας ζητούσαν μνημείο των Θηβαίων τότε ,εγώ το βρήκα ως τρόπαιο σε διάφορα βιβλία.Anyway...
εγω παλι το θεωρω χλωμο. η κριτικη για τη μεταπολεμικη γενια δεν εχει συντελεστει ακομα στο συνολο της. κ γενικα νομιζω οτι αποφευγουν να βαζουν σχετικα προσφατα θεματα τοσο στα νεα οσο κ στην ιστορια. αντε να μπει μια, το πολυ 2 ερωτησεις κ αυτες μαλλον σχετικα ευκολες, που ισως να αφορουν κειμενα που διδασκονται στο σχολειο. πχ "αντικλειδια" κτλαποψη μου παντα
Παράθεση από: maryvas στις Ιανουαρίου 17, 2009, 07:52:11 pmεγω παλι το θεωρω χλωμο. η κριτικη για τη μεταπολεμικη γενια δεν εχει συντελεστει ακομα στο συνολο της. κ γενικα νομιζω οτι αποφευγουν να βαζουν σχετικα προσφατα θεματα τοσο στα νεα οσο κ στην ιστορια. αντε να μπει μια, το πολυ 2 ερωτησεις κ αυτες μαλλον σχετικα ευκολες, που ισως να αφορουν κειμενα που διδασκονται στο σχολειο. πχ "αντικλειδια" κτλαποψη μου πανταΤι είναι τα "αντικλείδια" Μαίρη;
ειναι ποιημα για την ποιηση του γιωργη παυλοπουλου που ανηκει στην α μεταπολεμικη γενια
Ο Φίλιππος έστησε τρόπαιο, (δηλαδή μνημείο που έστηναν στο πεδίο της μάχης)ο
Παράθεση από: green ice στις Ιανουαρίου 17, 2009, 07:36:56 pmΟ Φίλιππος έστησε τρόπαιο, (δηλαδή μνημείο που έστηναν στο πεδίο της μάχης)ο