0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι προτάσεις διαιρούνται και σε απλές, σύνθετες και ελλειπτικές σύμφωνα πάντα με τα νέα βιβλία, ενώ μέχρι πρόπερσι μαθαίναμε και εμείς και οι μαθητές μας ότι οι προτάσεις είναι και επαυξημένες... Ή κατήργησαν τις σύνθετες και συμπεριέλαβαν τις επαυξημένες; Αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει το σωστό...
Παράθεση από: bikini στις Ιουλίου 16, 2008, 10:03:09 pm οι προτάσεις διαιρούνται και σε απλές, σύνθετες και ελλειπτικές σύμφωνα πάντα με τα νέα βιβλία, ενώ μέχρι πρόπερσι μαθαίναμε και εμείς και οι μαθητές μας ότι οι προτάσεις είναι και επαυξημένες... Ή κατήργησαν τις σύνθετες και συμπεριέλαβαν τις επαυξημένες; Αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει το σωστό...
Έχει πάει κανείς πρόσφατα σε βιβλιοπωλείο; Μήπως βγήκε κανένα βοήθημα για ανάλυση των κειμένων που έχουμε στην ύλη; Εγώ είχα ρωτήσει πριν ένα μήνα σε βιβλιοπωλεία στα Γιάννενα και στην Αθήνα και μου είπαν ότι σύντομα θα έβγαζαν. Γιατί στη βιβλιοθήκη πέρα του ότι δεν υπάρχει κάτι που να μας καλύπτει κι αν υπάρχει κάτι αξιόλογο είναι δανεισμένο. Ελπίζω να βγει κάτι γρήγορα!!!!
Όταν λες βιβλίο του ΑΣΕΠ;;
...Να κάνω μια άκαιρη ερώτηση (γιατί δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του θέματος);Πότε άλλαξαν τα βιβλία Γλώσσας του Γυμνασίου και σε ποια τάξη;
Καλημέρα! Έχω να προτείνω μια πολύ καλή σελίδα με υλικό που μας αφορά. http://www.e-bookshop.gr/. Με μία εγγραφή μπορείς να κατεβάσεις πολλά από τα κείμενα που είναι στην ύλη της λογοτεχνίας. Περιέχει το Λουκή Λάρα, τα άπαντα του Καβάφη, Σολωμό,