0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχουμε κ το τυπικο της ικεσιας στη σκηνη με τον αδραστο κ επισης το τυπικο της θυσιας που οπως ειχαμε πει ενσωματωνεται στο τυπικο της προσευχης τοτε με τις τρωαδιτισσες στη ζ. επισης επειδη ποτε δεν ξερεις τι μπορει να ζητησει το δαιμονιο μυαλο τους, μαθε καλου κακου κ το τυπικο του θρηνου (στη ζ εκει που λεει οτι η ανδρομαχη αρχιζει κ θρηνει τον εκτορα ζωντανο)
θεωρω πως ναι. ενταξει βεβαια να ξερεις να προβαινεις σε αναλυση. αυτο εννοειται. κ επισης να ξερεις τα εισαγωγικα του ομηρου κ το ομηρικο ζητημα. αυτο για την αναγνωριση που ειπες δεν θα ταν κακο να το μαθεις. το θεωρω παρατραβηγμενο να ζητησουν κατι τετοιο αλλα ποτε δεν ξερεις. πχ μπορει τοτε που συνανταει η καλυψω τον ερμη να θεσουν με τετοιο τροπο την ερωτηση που να στο ζητησουν. τους εχει φοβηθει το ματι μου
Παράθεση από: maryvas στις Ιανουάριος 20, 2009, 07:29:16 μμεχουμε κ το τυπικο της ικεσιας στη σκηνη με τον αδραστο κ επισης το τυπικο της θυσιας που οπως ειχαμε πει ενσωματωνεται στο τυπικο της προσευχης τοτε με τις τρωαδιτισσες στη ζ. επισης επειδη ποτε δεν ξερεις τι μπορει να ζητησει το δαιμονιο μυαλο τους, μαθε καλου κακου κ το τυπικο του θρηνου (στη ζ εκει που λεει οτι η ανδρομαχη αρχιζει κ θρηνει τον εκτορα ζωντανο)Α, ναι, και το τυπικό της ικεσίας, το είχα ξεχάσει. Ευχαριστώ! Εκτός από λογότυπους, αφηγηματικές τεχνικές, παρομοιώσεις, τι άλλο πρέπει να ξέρω σχετικά με τα έπη; Είμαι καλυμμένη με αυτά;
ναι εννοειται οτι δεν εχουμε το τυπικο της αναγνωρισης. απλα καλο θα ειναι να το ξερουμε γιατι ειναι τοσο διαστροφικοι οι θεματοδοτες που υπαρχει μια απειροελαχιστη πιθανοτητα να ζητησουν το τυπικο της αναγνωρισης με την καταλληλη ερωτηση. πχ "αν δεν ηταν θεοι ο ερμης κ η καλυψω ποιο τυπικο θα ειχαμε?"λεμε τωρα. η φαντασια μου καλπαζει....φτιαχνω ερωτησεις στο μυαλο μου. μηπως να γινω θεματοδοτης?
Στην ΑΝΤΙΓΟΝΗ ''τραγική παρέκβαση'' έχουμε μόνο στο 5ο στασιμο ή αρχίζει από το 5ο επεισοδιο με τον Τειρεσία? γιατί κάτι τέτοιο διάβασα..
Παράθεση από: maryvas στις Ιανουάριος 20, 2009, 10:38:25 μμναι εννοειται οτι δεν εχουμε το τυπικο της αναγνωρισης. απλα καλο θα ειναι να το ξερουμε γιατι ειναι τοσο διαστροφικοι οι θεματοδοτες που υπαρχει μια απειροελαχιστη πιθανοτητα να ζητησουν το τυπικο της αναγνωρισης με την καταλληλη ερωτηση. πχ "αν δεν ηταν θεοι ο ερμης κ η καλυψω ποιο τυπικο θα ειχαμε?"λεμε τωρα. η φαντασια μου καλπαζει....φτιαχνω ερωτησεις στο μυαλο μου. μηπως να γινω θεματοδοτης? Συμφωνώ μαζί σου. Απλά το διευκρίνισα, μη τυχόν και μπερδευτεί κανείς.
Παράθεση από: marion στις Ιανουάριος 20, 2009, 10:40:54 μμΠαράθεση από: maryvas στις Ιανουάριος 20, 2009, 10:38:25 μμναι εννοειται οτι δεν εχουμε το τυπικο της αναγνωρισης. απλα καλο θα ειναι να το ξερουμε γιατι ειναι τοσο διαστροφικοι οι θεματοδοτες που υπαρχει μια απειροελαχιστη πιθανοτητα να ζητησουν το τυπικο της αναγνωρισης με την καταλληλη ερωτηση. πχ "αν δεν ηταν θεοι ο ερμης κ η καλυψω ποιο τυπικο θα ειχαμε?"λεμε τωρα. η φαντασια μου καλπαζει....φτιαχνω ερωτησεις στο μυαλο μου. μηπως να γινω θεματοδοτης? Συμφωνώ μαζί σου. Απλά το διευκρίνισα, μη τυχόν και μπερδευτεί κανείς.ναι καλα εκανες. ετσι οπως το ειχα γραψει οντως μπορει να μπερδευοταν καποιος κ να νομιζε οτι εχουμε το τυπικο της αναγνωρισης. οταν λες το θεμα του επιθετου -τυπικο κ ατυπο τι εννοεις? ενταξει για το τυπικο το καταλαβαινω αλλα για το ατυπο?