0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα ξεκίνησα
Να ρωτήσω, αν θα διαβάσετε τα επιλογής Α &
Παράθεση από: NIΚΗ στις Ιουλίου 18, 2008, 11:56:35 pmΝα ρωτήσω, αν θα διαβάσετε τα επιλογής Α &
Στην αρχαία ιστορία, στα κεφάλαια που αναφέρονται στην ανάπτυξη της φιλοσοφίας, ρητορικής κ.τ.λ., είμαστε καλυμμένοι από την γραμματολογία, έτσι;
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Στο σχολικό βιβλίο κοινωνική και πολιτική οργάνωση στην αρχαία Ελλάδα (β λυκείου-θεωρητικής κατεύθυνσης) είναι μέσα στην ύλη και τα κεφάλαια κοινωνικοί θεσμοί και η καθημερινή ζωή (δηλαδή από σελίδα 59 μέχρι 139)?Αν τα έχει κοιτάξει κάποιος ας μου πει.Ευχαριστώ.
Καλησπέρα και αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολους σας!!!!Ειμαι καινουργιο μελος και περασα σχεδον ολη την ημερα διαβαζοντας παρατηρησεις και σχολια μελων με μεγαλο ενδιαφερον. Φυσικα ειμαι κι εγω αγχωμενη και το χαος που επικρατει στην υλη των φιλολογων με εχει κανει να μην ξερω αν εχω σπαταλησει το χρονο μου μεχρι τωρα ασκοπα!!! Το ερωτημα που θελω να απευθυνω ειναι αν γνωριζει κανενας απο σας για τα βοηθηματα του μπονια. Εχω αγορασει το βιβλιο που κυκλοφορει για την ιστορια και μετα απο αυτα που διαβασα στο φορουμ δεν ξερω καθολου αν κανω καλα η οχι που το διαβαζω!!! Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε απαντηση. Καλο διαβασμα και καλο κουραγιο σε ολους!!!Θα ερθουν και καλυτερες μερες (ελπιζω)
Παράθεση από: linager στις Ιουλίου 20, 2008, 07:18:28 pmΚαλησπέρα και αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολους σας!!!!Ειμαι καινουργιο μελος και περασα σχεδον ολη την ημερα διαβαζοντας παρατηρησεις και σχολια μελων με μεγαλο ενδιαφερον. Φυσικα ειμαι κι εγω αγχωμενη και το χαος που επικρατει στην υλη των φιλολογων με εχει κανει να μην ξερω αν εχω σπαταλησει το χρονο μου μεχρι τωρα ασκοπα!!! Το ερωτημα που θελω να απευθυνω ειναι αν γνωριζει κανενας απο σας για τα βοηθηματα του μπονια. Εχω αγορασει το βιβλιο που κυκλοφορει για την ιστορια και μετα απο αυτα που διαβασα στο φορουμ δεν ξερω καθολου αν κανω καλα η οχι που το διαβαζω!!! Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε απαντηση. Καλο διαβασμα και καλο κουραγιο σε ολους!!!Θα ερθουν και καλυτερες μερες (ελπιζω) Επειδή τυγχάνει να το έχω θα σου συνιστούσα προσοχή, γιατί εμπεριέχει λάθη. Τουλάχιστον εγώ έχω εντοπίσει μερικά. Νομίζω ότι ως συμπληρωματικό και μόνο βοήθημα μπορεί να οδηγήσει σε αποκωδικοποίηση ορισμμένων ιστορικών γεγονότων. Δε θα το πρότεινα ωστόσο σε καμιά περίπτωση ως το βασικό εγχειρίδιο της μελέτης σου για τον Ασεπ, γιατί πολύ απλά υπάρχουν παραλείψεις και προχειρογραφή. Μη ξςεχνάς τα σχολικά καθώς και τα βιβλία που έχουν προταθεί από συναδέλφους για κάθε περίοδο. Δοκίμασε τι σου ταιριάζει, μη χαθείς στον όγκο της ύλης. Καλή επιτυχία.