0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γιατι αν δεν εχει γνωστικη ωριμανση τοτε τι κανονες να εφαρμοζει?δεν ξερω τι λεει ο Ματσαγγουρας, αλλα εγω βλεπω απο τη δουλεια μου. οποτε πει ο δ/ντης βρειτε τα μονοι σας, οχι μονο δεν τα βρισκουμε αλλα κοβουμε και την καλημερα μεταξυ μας!!!!!(μπαχαλο δηλ) ο μεγαλος χαμος γινεται οταν πλακωνομαστε για την αδεια!
Παράθεση από: Μarkos στις Νοεμβρίου 05, 2008, 11:12:20 amγιατι αν δεν εχει γνωστικη ωριμανση τοτε τι κανονες να εφαρμοζει?δεν ξερω τι λεει ο Ματσαγγουρας, αλλα εγω βλεπω απο τη δουλεια μου. οποτε πει ο δ/ντης βρειτε τα μονοι σας, οχι μονο δεν τα βρισκουμε αλλα κοβουμε και την καλημερα μεταξυ μας!!!!!(μπαχαλο δηλ) ο μεγαλος χαμος γινεται οταν πλακωνομαστε για την αδεια! . ;Άλλο η δουλεία. Στο σχολείο όλα είναι ιδανικά. Εμείς, οι εκπαιδευτικοί είμαστε ώριμοι άνθρωποι και μπορούμε να λύσουμε πολιτισμένα τις διαφορές μας!! Επίσης, οι μαθητές διαθέτουν μηχανισμούς αυτορρθμισης και ελάχιστα πρέπει να επεμβαίνουμε για να τους επαναφέρουμε στην τάξη. Εμείς οι εκπαιδευτικοί είμαστε συνηθισμένοι σε ένα αυταρχικό μοντέλο και γι αυτό όλα βαίνουν στραβά στο εκπαιδευτικό μας σύστημα και το υπουργείο ακολουθεί μακροπρόθεσμες πολιτικές εναρμονισμένες με τις διεθνείς εξελίξεις και λίγο ακόμη και θα γίνουμε Φιλανδία. Εσύ,συνάδελφε Μάρκο, που ζεις; Πώς είναι δυνατόν να μη μπορείς να λύσεις μια απλή διαφορά με τους συναδέλφους σου; ΥΓ: όχι δεν κάνω πλάκα. Εγώ είχα άλλη άποψη για την εκπαίδευση, αλλά διαβάζοντας όλους αυτούς τους έγκριτους συγγραφείς τι να σας πω πείσθηκα. Είδα το λάθος μου, έκλαψα, πήγα για εξομολόγηση και άρχισα νηστεία μέχρι τον ΑΣΕΠ για να εξιλεωθώ για τις αρνητικές σκέψεις που έκανα για το εκπαιδευτικό μας σύστημα. Επιτέλους κατάλαβα ότι πίσω από τα εργαστήρια που δεν είχα, το γυμναστήριο που δεν είχα, τις βρώμικες αίθουσες που είχα κρυβόταν η μακροπρόθεσμη πολιτική του υπουργείου. Τι ηλίθια, που θέλουν τα μούτρα μου να πάνε και σε δημόσιο σχολείο. Είμαι εγώ για δημόσιο σχολείο με την αυταρχική μου νοοτροπία. Νηστεία και μετάνοια μέχρι να εξιλεωθώ