0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Vania μου, αυτο το "οσο ζω......διαβαζω" δεν ειναι παντα καλο!εχεις διαβασει αρκετα και μαλλον δεν εχουν μπει σε ταξη στο μυαλο σου (βλ.γνωστικες δομες-γνωστικα σχηματα)κοιτα, μεθοδος ειναι η μορφη διδασκαλιας που θα ακολουθησεις, π.χ. δασκαλοκεντρικη, ερμηνευτικη, κατευθυνομενος διαλογος, επικοινωνιακη κλπ.πορεια ειναι ο τροπος που θα κανεις το μαθημα π.χ. ολο-μερη-ολο στα ειπα οσο πιο απλα μπορουσα, ελπιζω να σε βοηθησα.αν κανω λαθος,ας με διορθωσει καποιος συναδελφος.
Παράθεση από: Vania στις Νοεμβρίου 03, 2008, 04:11:49 pmεχει διαβασει καποιος απο σας το βιβλιομμε τις 650 ερωτησεις των παιδαγωγικων???εμενα μου φανηκε οτι ειχε λαθη... :-\και ασαφειες... αν εχει και καποιος αλλος αποψη ας με βοηθησει..Το έχω αγοράσει κι εγώ Vania αλλά δεν έχω προλάβει ακόμη να κάνω εξάσκηση σε όλα τα test. Προς τα παρόν πάντως, σε αυτά που έχω κάνει, άντε να έχω εντοπίσει 1-2 λάθη. Σε γενικές πάλι γραμμές και σε σύγκριση πάντα με άλλα test πολλαπλής θεωρώ ότι είναι καλό. Θες να μου δώσεις ένα παράδειγμα σχετικά με 1 τουλάχιστον ερώτημα, που να θεωρέις ότι δίδεται λανθασμένη απάντηση;
εχει διαβασει καποιος απο σας το βιβλιομμε τις 650 ερωτησεις των παιδαγωγικων???εμενα μου φανηκε οτι ειχε λαθη... :-\και ασαφειες... αν εχει και καποιος αλλος αποψη ας με βοηθησει..
μαριον μου να σαι καλα για την βοηθεια σου αλλα την μεθοδο και την μορφη τις εχω ξεκαθαρισει.η πορεις με μπερδευει...η μπορεις ειναι συνωνυμη με την μορφη δλδ???το βοηθημα με τις 650 ερωτησεις μου εκανε καλο γιατι ανακαλυψα πολλα κενα μου αλλα σιγουρα εχει πολλα λαθη και κατι αλλο.ξερει καποιος σε τι διαφερει ο μεσοπροθεσμος και η εβδομαδιαιος προγραμματισμος???εγω πιστευα πως με τον πρωτο οργανωνουμε στην μεση της χρονιας την πορεια μας ενω με τον 2ο οργανωνουμε την πορεια που θα ακολουθησουμε για μια ολοκληρη εβδομαδα..αλλα τελικα απο οτι καταλαβα δεν ειναι αυτο... :'(γνωριζει καποιος κατι παραπανω???