0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: agerovas στις Αυγούστου 29, 2006, 07:51:04 pmΗ τελευταια εγκυκλιος πιστυεω εγινε για τους διοριστεους του ΑΣΕΠ που δεν εκαναν αιτηση.σε αυτή την περίπτωση δεν θα έπρεπε η εγκυκλιος να το ξεκαθαρίζει ;
Η τελευταια εγκυκλιος πιστυεω εγινε για τους διοριστεους του ΑΣΕΠ που δεν εκαναν αιτηση.
Η τελευταια εγκυκλιος που βγηκε, για τους ΠΕ19-20 δεν αναφέρει για τους επιτυγχοντες ΑΣΕΠ.
Ερωτηση.Αν βγει συμπληρωματικη με τις περιοχες που εχουν μεινει,τι διαφορα θα ειχε να δηλωσει καποιος σαν τελευταια επιλογη π.χ. Δ Λεσβου , με το να μην την δηλωσει κ απλα να τσεκαρει οτι αποδεχεται διορισμο παντου;Δηλωνοντας την στις προταιρεοτητες του γινεται να σε στειλουν εκει, ενω ατομα με λιγοτερα μορια να τυχουν καλυτερης τοποθετησης;Γιατι στους διορισμους που εγιναν συνεβησαν τετοια φαινομενα,παιρνοντας βεβαια σαν δεδομενο οτι ελαχιστοι θα προτιμησαν π.χ. Συμη , ή Πατμο σε σχεση με
Παιδιά πέρασα σήμερα από το υπουργείο και ρώτησα τι πρόκειται να γίνει με τους κλάδους μας ΠΕ19 και ΠΕ20. Μου είπαν ότι όσοι έκαναν αίτηση αρχές Αυγούστου δεν έχουν το δικαίωμα να ξανακάνουν αίτηση και ότι ισχύουν οι προτιμήσεις μας από την πρώτη αίτηση! Δεν μου είπε πότε θα βγει η νέα εγκύκλιος και ποιούς θα αφορά (δηλ. ποιούς θα προτρέπει να κάνουν αίτηση). Μήπως να περιμένουμε σήμερα ή αύριο τον πίνακα με τους συμπληρωματικούς διορισμούς, μαζί με την εγκύκλιο;
Παράθεση από: jotis στις Αυγούστου 30, 2006, 10:37:49 amΠαιδιά πέρασα σήμερα από το υπουργείο και ρώτησα τι πρόκειται να γίνει με τους κλάδους μας ΠΕ19 και ΠΕ20. Μου είπαν ότι όσοι έκαναν αίτηση αρχές Αυγούστου δεν έχουν το δικαίωμα να ξανακάνουν αίτηση και ότι ισχύουν οι προτιμήσεις μας από την πρώτη αίτηση! Δεν μου είπε πότε θα βγει η νέα εγκύκλιος και ποιούς θα αφορά (δηλ. ποιούς θα προτρέπει να κάνουν αίτηση). Μήπως να περιμένουμε σήμερα ή αύριο τον πίνακα με τους συμπληρωματικούς διορισμούς, μαζί με την εγκύκλιο;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να μην κάνουμε ξανά αίτηση!!! Καλά ήθελα νά'ξερα με τι θράσος ξεστομίζουν τέτοιες πατάτες! Είναι δυνατόν τα κενά να είναι ΜΙΣΑ από τα αρχικά στην ειδική πρόσκληση, και στους συμπληρωματικούς να ισχύουν τα πρώτα κενά;;;