0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
FAGAME AKYRO APO TO YPOURGEIO.DOSTE AGONA MAS DOYLEYOYNE.
Το είδατε αυτό;ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑθήνα 30 Αυγούστου 2006Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2006-2007 προσλαμβάνονται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση πεντακόσιοι δύο (502) Νηπιαγωγοί (κλάδου ΠΕ60) για την κάλυψη των λειτουργικών κενών σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑwww.alfavita.grΌπως καταλαβαίνω, μόνο μία μέρα τους άφησαν να κάνουν χαρτιά! Όποιος πρόλαβε τον Κύριο οίδε...
Κι εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό. Απλά μπορεί επειδή ήταν συγκεκριμένα τα άτομα που μπορούσαν να κάνουν αίτηση, αν έκαναν όλοι να βγήκε νωρίτερα. Από την άλλη μπορεί να ισχύει και κάτι τελείως άσχετο που δεν το ξέρω.
Μια βοήθεια: www.alfavita.gr δεξιά στις "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ" λέει ΥΠΕΠΘ: Η εγκύκλιος για τους συμπληρωματικούς διορισμούς νηπιαγωγών ΠΕ60 (29/08/06) διαβάζοντάς την λέει πως θα πάρει με συμπληρωματικούς 92 άτομα. Ημερομηνίες αιτήσεων απο 29 εώς 31.Πως γίνεται αριστερά στην στήλη "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ" να βγήκε ο πίνακας με:Συμπληρωματικοί διορισμοί μονίμων εκπαιδευτικών ΠΕ60 στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση (30/08/06) και να είναι και 92 άτομαενώ η προθεσμία λήγει αύριο??
Προφανως επειδη εκαναν αιτηση ολοι αυτοι που ειναι στις πρωτες θεσεις του πινακα δεν χρειαζεται να περιμενουν και τους αλλους !!!Ειναι πολυ μπροστα στο υπουργειο !!!Αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται...