0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας βρεθεί αρχικά κάποιος..............και βλέπουμε και τις προυποθέσεις έπειτα.........
Δηλαδή αν κάποιος δεν έχει οργανική θέση δεν μπορεί να κάνει αμοιβαία???
ακριβώς! οι αμοιβαίες μεταθέσεις αφορούν οργανικά κενά και όχι λειτουργικά . Γιαυτό αν κάποιος βρίσκεται στη διάθεση δεν μπορεί να αιτηθεί αμοιβαίας μετάθεσης.
Παράθεση από: bitch στις Μαΐου 05, 2011, 06:48:35 pmακριβώς! οι αμοιβαίες μεταθέσεις αφορούν οργανικά κενά και όχι λειτουργικά . Γιαυτό αν κάποιος βρίσκεται στη διάθεση δεν μπορεί να αιτηθεί αμοιβαίας μετάθεσης.δυστυχώς η εκάστοτε κεφαλή του υπουργείου μας στερείτε της κοινής λογικής. γιατί να μην ανταλλάξουν θέσεις δύο εκπαιδευτικοί που είναι σε διάθεση και οι δύο;συντηρείται ένας νόμος χωρίς να εξετάζεται αν έχει λογική. είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει, δεν εξυπηρετεί σε τίποτα αυτός ο διαχωρισμός.
Παράθεση από: greeker στις Μαΐου 05, 2011, 07:10:40 pmΠαράθεση από: bitch στις Μαΐου 05, 2011, 06:48:35 pmακριβώς! οι αμοιβαίες μεταθέσεις αφορούν οργανικά κενά και όχι λειτουργικά . Γιαυτό αν κάποιος βρίσκεται στη διάθεση δεν μπορεί να αιτηθεί αμοιβαίας μετάθεσης.δυστυχώς η εκάστοτε κεφαλή του υπουργείου μας στερείτε της κοινής λογικής. γιατί να μην ανταλλάξουν θέσεις δύο εκπαιδευτικοί που είναι σε διάθεση και οι δύο;συντηρείται ένας νόμος χωρίς να εξετάζεται αν έχει λογική. είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει, δεν εξυπηρετεί σε τίποτα αυτός ο διαχωρισμός.Δυστυχώς.... Κι εγώ έχω βρει ακριβώς εκεί που θέλω, αλλά επειδή και οι 2 θέσεις είναι στη διάθεση, δε γίνεται με βάση το νόμο. Πάντως αξίζει μια απόπειρα αίτησης αμοιβαίας στο ΚΥΣΔΕ, αν και θα απορριφθεί.