0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξερεις καμια φορα στη βραση κολλαει το σιδερο και με αυτο εννοω οτι αλλο να ξεκινησει σχετικα νωρις και αλλο να μπει ο νοεμβριος.ισως να μην ακολουθησουν αρκετα παιδια και ετσι να μην φτιαχτουν τμηματα.σκεψου οτι και περσι σε αρκετα σχολεια δεν μαζευτηκαν τα παιδια και δεν λειτουργησε πδς εδω στην επαρχια.
Μειώνονται τα κονδύλια για την Παιδεία
γεια σας συναδελφοι.εχω νεα γιατι τηλεφωνησα στον υπευθυνο νομου για την προσθετη και μου ειπε τα εξης.υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην λειτουργησει φετος το προγραμμα για προσθετη,δεν εγκρινετε απο το υπουργειο οικονομικων,διοτι ελλειψη χρηματων σταση εργασιας.υπαρχουν ακομη τα χρωστουμενα προηγουμενων χρονων και ο αλογοσκουφης δεν εχει να μας τα πληρωσει και ετσι δεν δινει το οκ για να ξεκινησει φετος.υπαρχει πιθανοτητα να δρομολογησει το προγραμμα αργοτερα,μονο αν καταφερει να το περασει στο τεταρτο κοινοτικο πλαισιο στηριξης.και μου εκλεισε τη συζητηση λεγοντας μου οτι δεν υπαρχουν καθολου χρηματα.
Συμπληρωματική εγκύκλιο λέγοντας εννοούμε έγκριση για έναρξη του προγράμματος ή πρόσκληση για να δηλώσουν όσοι δεν το έχουν κάνει ήδη; Το δεύτερο μου φαίνεται κάπως περίεργο αφού καλά-καλά δεν ξέρουμε αν θα λειτουργήσει το πρόγραμμα!