0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αχ βρε Mitsy! Τώρα αυτά συζητάμε! Τί μπλέξιμο!! Άκου: Κάποιες από τις αναρρωτικές που έπαιρνε κατά διαστήματα η γυναίκα μου, ναι μεν της έδιναν το τριπλότυπο, αλλά δεν τις έγραφαν στο βιβλιάριο. Αυτό το τσέκαρα τώρα!(που να πάει το μυαλό μας!!!!) με αποτέλεσμα στο βιβλιάριο να φαίνεται ότι πάρει 1 μόνο μέρα αναρρωτική, αλλά αυτή έχει παρει καμια 10αρια !!!Αυτό σημαίνει ότι ναι μεν έχει πάει τα τριπλότυπα στην Διευθυνσή της, αλλά στο βιβλιάριο δεν φαίνονται όλες οι άδειες-και μόνο που το συνειδητοποιώ τώρα μου ανεβαίνει το αίμα!!!!-.'Αρα γι αυτό της είπε ο γιατρός του ΙΚΑ ότι θα της γράψει άλλες 15! Εξηγείται έτσι ε?!!!! Ωχ! και τώρα τί κάνουνε? και τί να πω και στον γιατρό?
Παράθεση από: sw1 στις Ιανουαρίου 26, 2012, 06:04:10 pmΑχ βρε Mitsy! Τώρα αυτά συζητάμε! Τί μπλέξιμο!! Άκου: Κάποιες από τις αναρρωτικές που έπαιρνε κατά διαστήματα η γυναίκα μου, ναι μεν της έδιναν το τριπλότυπο, αλλά δεν τις έγραφαν στο βιβλιάριο. Αυτό το τσέκαρα τώρα!(που να πάει το μυαλό μας!!!!) με αποτέλεσμα στο βιβλιάριο να φαίνεται ότι πάρει 1 μόνο μέρα αναρρωτική, αλλά αυτή έχει παρει καμια 10αρια !!!Αυτό σημαίνει ότι ναι μεν έχει πάει τα τριπλότυπα στην Διευθυνσή της, αλλά στο βιβλιάριο δεν φαίνονται όλες οι άδειες-και μόνο που το συνειδητοποιώ τώρα μου ανεβαίνει το αίμα!!!!-.'Αρα γι αυτό της είπε ο γιατρός του ΙΚΑ ότι θα της γράψει άλλες 15! Εξηγείται έτσι ε?!!!! Ωχ! και τώρα τί κάνουνε? και τί να πω και στον γιατρό?τις μέρες αυτές δεν τις έγραψε ο γυναικολόγος αυτός που σας είπε για τα 2 15ήμερα;άλλος;κι έτσι να είναι,δεν έγινε τπτ!κλείσε ραντεβού και πέρνα από επιτροπήκαι για να μην έχεις θέμα που δεν αναγράφονται όλες οι μέρες στο βιβλιάριο βρες το γιατρό που στις έδωσε και πες του να της συμπληρώσει!δε ξερω τι συνέπεια μπορεί να έχει η μη αναγραφή στο βιβλιάριο αλλά επειδή ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται με αυτούς κάντο!τη δευτεροβάθμια δεν την ενδιαφέρει το βιβλιάριοτο ικα ενδεχομένως να ασχοληθεί!
Παράθεση από: mitsy στις Ιανουαρίου 26, 2012, 06:24:00 pmΠαράθεση από: sw1 στις Ιανουαρίου 26, 2012, 06:04:10 pmΑχ βρε Mitsy! Τώρα αυτά συζητάμε! Τί μπλέξιμο!! Άκου: Κάποιες από τις αναρρωτικές που έπαιρνε κατά διαστήματα η γυναίκα μου, ναι μεν της έδιναν το τριπλότυπο, αλλά δεν τις έγραφαν στο βιβλιάριο. Αυτό το τσέκαρα τώρα!(που να πάει το μυαλό μας!!!!) με αποτέλεσμα στο βιβλιάριο να φαίνεται ότι πάρει 1 μόνο μέρα αναρρωτική, αλλά αυτή έχει παρει καμια 10αρια !!!Αυτό σημαίνει ότι ναι μεν έχει πάει τα τριπλότυπα στην Διευθυνσή της, αλλά στο βιβλιάριο δεν φαίνονται όλες οι άδειες-και μόνο που το συνειδητοποιώ τώρα μου ανεβαίνει το αίμα!!!!-.'Αρα γι αυτό της είπε ο γιατρός του ΙΚΑ ότι θα της γράψει άλλες 15! Εξηγείται έτσι ε?!!!! Ωχ! και τώρα τί κάνουνε? και τί να πω και στον γιατρό?τις μέρες αυτές δεν τις έγραψε ο γυναικολόγος αυτός που σας είπε για τα 2 15ήμερα;άλλος;κι έτσι να είναι,δεν έγινε τπτ!κλείσε ραντεβού και πέρνα από επιτροπήκαι για να μην έχεις θέμα που δεν αναγράφονται όλες οι μέρες στο βιβλιάριο βρες το γιατρό που στις έδωσε και πες του να της συμπληρώσει!δε ξερω τι συνέπεια μπορεί να έχει η μη αναγραφή στο βιβλιάριο αλλά επειδή ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται με αυτούς κάντο!τη δευτεροβάθμια δεν την ενδιαφέρει το βιβλιάριοτο ικα ενδεχομένως να ασχοληθεί!Εμένα από τη ββάθμια μου ζήτησαν και φ/α τη σελίδα του βιβλιαρίου που ο γιατρός έγραψε την άδεια.
Καλησπέρα σας. Μήπως μπορεί κι εμένα να με βοηθήσει κανείς; Περιμένω να με καλέσουν για αναπλήρωση. Είμαι όμως ήδη έγκυος 7 μηνών. Αν με καλέσουν τώρα στον 8ο μήνα δε θα προλάβω να εργαστώ τις υποχρεωτικές 10 μέρες πριν τις 56 μέρες της άδειας εγκυμοσύνης. Τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Τη χάνω την άδεια; Θα πάρω λιγότερες μέρες, εφόσον εργαστώ τις 10 υποχρεωτικές ή ...θα γεννήσω ... στο σχολείο . Αν κάποιος γνώρίζει, θα το εκτιμούσα αν μου απαντούσε. Πλίιιιζ
Γυρνώντας από την άδεια λοχείας, οι αναπληρωτές δικαιούνται μειωμένο ωράριο?
Παράθεση από: olg@ στις Φεβρουαρίου 13, 2012, 10:42:14 pmΓυρνώντας από την άδεια λοχείας, οι αναπληρωτές δικαιούνται μειωμένο ωράριο?19 ώρες.
με τη χρήση του μειωμένου ωραρίου χάνεται η άδεια ανατροφής;;και σε περίπτωση που επιστρέφουμε σε περίοδο εξετάσεων τί γίνεται;