0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχει και στο αριστοτελειο μεταπτυχιακο ειδικης που το κανει η Τζουριαδου..καθε χρονο μπαινουν 25, τα χαρτια γινονται καθε φεβρουαριο...αλλα ειναι δυσκολο να μπεισ γιατι συνηθως μπαινουν αυτοι που επελεξαν απο το 3 ετος το τομεα ειδικης!ειναι κ δωρεαν
Εδωσα κοριτσια σ αυτο το μεταπτυχιακο τον Απριλιο που μας περασε,και ενω περασα την Α΄φάση(γραπτές εξετάσεις-αρκετα εξειδικευμενα θεματα-τελικα συμπληρωσα βαθμολογια που με εφερε στην 50η περιπου θέση ενώ περνανε 25 ατομα νομιζω! Οποτε τζάμπα η χαρα.. παντως διναμε καμια 300 ατομα και περασαμε στη
Συναδερφοι καλησπερα. Επειδη με την δευτεροβαθμια θεσσαλονικης δεν προκειται να βγαλω ακρη οσες φορες και αν επικοινωνησω ηρθα να ρωτησω εδω μπας και με διαφωτισετε.Πως μπορει ενας φιλολογος να ασχοληθει με ειδικη αγωγη και με τμηματα ενταξης? Το μονο που ξερω σιγουρα ειναι οτι εισαι μονο αναπληρωτης και δε θα διοριστει κανεις μεχρι να γινει ο σχετικος ασεπ.. Αυτοι που δουλευουν ομως τωρα στα ενταξης τι προσοντα εχουν? Μεταπτυχιακα η αυτα τα σεμιναρια των 400 ωρων που ομως πλεον δεν ισχυουν?Και τελος, για μεταπτυχιακα εξωτερικου ειδικης αγωγης εχει κανεις κανεις απο εσας?
Σε ευχαριστω κοπελα μου για τις απαντησεις μου ξεκαθαρισες καποια πραγματα στο μυαλο μου.Αρα τα διαφορα σεμιναρια 400 ωρων που βλεπω να διοργανωνουν διαφορα πανεπιστημια, ουσιαστικα δεν προσφερουν κατι προς αυτη τη κατευθυνση, παρα μονο προσωπικη επιμορφωση.Οσο για το εξωτερικο εχω βρει δεκαδες και αυτο που παρεθεσα ειναι στη βουλγαρια http://www.edu4u.gr/MASTER_%CE%95%CE%99%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3_%CE%91%CE%93%CE%A9%CE%93%CE%97%CE%A3.aspx. Αυτη η πληθωρα ειναι που με τρομαζει γιατι δε ξερω με τι κριτηριο να το διαλεξω και απο που να ξεκινησω το ψαξιμο.
Καλησπέρα,συνάδελφοι!!!!Εχω θέσει κ αλλού στο pde την απορία μου. Είμαι φιλόλογος .Αναρωτιέμαι αν ξέρει κάποιος τα εξής:1) Τα μεταπτυχιακά ειδικής αγωγής που είναι εξ αποστάσεως σε Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Αγγλίας αναγνωρίζονται για να μπω στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών ειδικής αγωγής ; Μου είπαν οι υπεύθυνοι ενός μεταπτυχιακού που βρήκα εξ αποστάσεως σε Ανοιχτό Πανεπιστ.Αγγλίας οτι έχουν αναγνώριση από ΔΟΑΤΑΠ. Αρα, είμαι κατοχυρωμένη ;