Σύνολο ψηφοφόρων: 135
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
να βαλουμε και αλλες γλωσσες στα παιδια για να βρισκετε εσεις δουλεια,ωραια τα λετε.τουλαχιστον μην προσπαθειτε να δικαιολογησετε την υπαρξη σας με διαφορες παιδαγωγικες αςυναρτησιες.δεν φτανει που καθεστε ολη μερα εχετε και αποψη.
Ανετε, δεν ξέρω την ειδικότητά σου αλλά ως εκπαιδευτικός θα έπρεπε να ξέρεις οτι το μάθημα δενγίνεται πλέον μόνο απο τον πίνακα και ex cathedra αλλά μέσα απο αυτά που αποκαλείς "παιδαγωγικές ασυναρτησίες" δηλαδή τις μαθησιακές ανάγκες του κάθε μαθητή οι οποίες στηξένη γλώσσα είναι επικοινωνιακές.Πώς θα μάθει να προφέρει σωστά ένα παιδί απο τον πίνακα;Οσο για την "εργατικότητά μου" σε πληροφορώ οτι εγώ δουλεύω πολύ περισσότερο από σέναγιατί αυτό πού κάνω απαιτεί μεγάλη προετοιμασία, οπτιακουστικό υλικό, δραστηριότητες κλπ.Αντί λοιπόν να κατηγορείς τους συναδέλφους σου κοίταξε να βελτιώσεις εσύ τη διδασκαλία σου!
Αλλαξε και κανενα φανελακι οταν ιδρωσεις.. Προσεχε μην σπασεις και κανενα νυχι στον πινακα..
Παράθεση από: X.K. στις Ιουλίου 25, 2008, 01:53:27 pmΑλλαξε και κανενα φανελακι οταν ιδρωσεις.. Προσεχε μην σπασεις και κανενα νυχι στον πινακα..αν θελω να ιδρωσω θα παω στην οικοδομη.Αληθεια κουκλα τι χρωμα τα βαφεις;
νομιζω ότι ο Ανετος έριξε άδεια και μεις σαν καλα ψαρακια που ειμαστε τσιμπίσαμε.... Καλο καλοκαιρι Ανετε (ονομα και πράγμα)