0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΝΑΤΙ..αν βρεις τον τροπο για να διαβασουμε πες το και σε μενα..το βιβλιο των παιδαγωγικων το παω βολτιτσα απο το φροντιστηριο στο σπιτι και απο το σπιτι στο φροντιστηριο.....Δράμα η υπόθεση......για μένα εννοείται...
Θα παρουν, αλλα θα παρουν αναπληρωτες ή ωρομισθιους? και αν δεχτουμε οτι στ β φαση δεν θα χουμε "ιταλους" αναπληρωτες, πως θα ξεκινησουν τα λυκεια? με ωρομισθιους?
Πάντως κοιτώντας πάλι τον πίνακα με την μηδενική προϋπηρέσια και την περίοδο που τελείωσα είδα πως σχεδόν το 1/3 από όσους ορκιστήκαμε τότε έκανε τα χαρτιά του.
Παράθεση από: anthouleta στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 10:58:01 pmΘα παρουν, αλλα θα παρουν αναπληρωτες ή ωρομισθιους? και αν δεχτουμε οτι στ β φαση δεν θα χουμε "ιταλους" αναπληρωτες, πως θα ξεκινησουν τα λυκεια? με ωρομισθιους?Αnthouleta μου, ας δουλέψουν μ ε ωρομισθιους, το σημαντικό είναι ότι ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ!!!!Αυτό που ζούμε φέτος περσυ μόνο σαν επιστημονική φαντασία θα το βλέπαμε!!!!Η ξαδ'ελφη μου που είναι σε σχολείο μου ειπε ότι των γερμανικων και γαλλικών τους στέλνουν ακόμα και τέλος Οκτωβρίου!!Είπαμε μέχρι να ξαναμοιραστούν τα χαρτάκια , να πάνε από την διεύθιυνση στην περιφέρεια, απο κει στο υπουργείο, να τα επεξεργαστούνε .. "ζήσε Μάη μου,να φας τριφύλλι" αλλά προσέξτε το ρήμα ....ΖΗΣΕ!!!! όλο και κάποιους θα πάρουν, απλά ειδικά αυτοι που είναι πάνω πάνω στους πίνακες θα το πάθουν το εγκεφαλικό μέχρι να ξεκαθαρίσει η εικόνα!!!Μην ξεχνάμε la vita e' bella Τι εννοείς αυτοί που είναι πάνω κάτω στον πίνακα θα το πάθουν το εγκεφαλικό;