0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας ευχαριστώ πολύ για τα περαστικα, με συγκηνησατε :'(Είνα ορθοπεδικό το πρόβλημα θα γίνει ευτυχώς καλά :)Μόλις πριν λίγο είδα ανακοίνωση στο alfavita για τους ωρομίσθιους.Περιμένω να δούμε τι θα γίνει.Ήθελα να σας πω και για το καινούργιο progetto 3 , εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ,περιμένω τώρα και το βιβλίο των ασκήσεων.Να ρωτήσω επίσης γιατί δεν το ξέρω μια μαθήτρια μου θέλει να δώσει τον Δεκέμβριο αντί τον Μάϊο για πρώτη φορά (στην θεσ/νικη) ξέρετε αν μπορεί?Νομίζω ότι τον Δεκέμβριο είναι επαναληπτική εξετάστική για όσους έχουν περάσει την μία απο τις 2 prove.Αν ξέρετε ενημερώστε παρακαλώ.Καλή δύναμη!
SALVE A TUTTI 1/ μόλις διάβασα στο alfavita τα παρακάτω (απόσπασμα)Στα χέρια του ΑΣΕΠ βρίσκεται η Προκήρυξη του Διαγωνισμού των Εκπαιδευτικών, καθώς το ΥΠΕΠΘ δεν έχει δώσει ακόμη διευκρινίσεις που του έχουν ζητηθεί σχετικά με ορισμένα θέματα της διεξαγωγής του. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η Προκήρυξη θα ανακοινωθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το β΄ δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου. Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το α΄ δίμηνο του 2009 σε 3 ή 4 Σαββατοκύριακα, καθώς έχουν προστεθεί αρκετές ειδικότητες. Υπολογίζεται ότι θα συμμετάσχουν περίπου 75.000 εκπαιδευτικοί. 2/ σε 'αλλο σημείο του pde είδα ότι σήμερα 29/9 περιμένουν την Δ φάση των αναπληρωτών! Λέτε να υπάρχει έστω και ένας απο εμ'άς??!! Μακαρι !!!!΄οπως και να 'χει LA VITA E" BELLAΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!