0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους. θα ήθελα να απαντήσω στη CICELLIDE σχετικά με το Μπόνια στη Θεσσαλονίκη. Τηλεφώνησα και μου είπαν ότι όταν θα σχηματιστεί τμήμα θα αρχίσουν μαθήματα Ειδικής Διδακτικής με κάποια κυρία Λιβαδοπούλου. Το τμήμα θα είναι 32 ωρών με τέσσερις ώρες τη βδομάδα κατά πάσα πιθανότητα και θα στοιχίζει 320 ευρώ (32χ10). Θα δίνονται και σημειώσεις. Το πρώτο μάθημα θα είναι δοκιμαστικό και αν μείνεις θα πληρώσεις από τα επόμενα. Η διεύθυνση είναι Προξένου Κορομηλά 39, πίσω απο τη Μητρόπολη. Το τηλέφωνο υπάρχει και παραπάνω αλλά το γράφω ξανά: 2310 - 280230. Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω τη riaili αν ξέρει να μας πει που διορίστηκαν οι 5 αναπληρωτές. Σε ποιες πόλεις ή έστω σε ποιες περιφέρειες. Όσο για το θέμα με τους ωρομίσθιους στη Θεσσαλονίκη (ανατολική και δυτική) δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα πάρουν ωρομίσθιους, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω. Γι΄αυτό συμβουλή του συλλόγου μας είναι να τηλεφωνούμε όλοι, να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας και να ρωτάμε πότε θα διορίσουν ωρομίσθιους. A prestoSalve a tutti,KATE45, έχω παρατηρήσει ότι σε θέματα που αφορούν το σύλλογό μας είσαι ιδιατέρως καλά ενημερωμένη, εαν έχεις την καλοσύνη υπέδειξέ μας που θα μπορούσαμε να βρούμε τις πληξροφορίες που μας παραθέτεις γιατί όσο και εαν έψαξα δεν βρήκα στο σιτο πχ την επιστολη της 9/10 για τους ωρομισθίους και ντρέπομαι να πρήζω τα παιδιά παρόλο που είναι πολύ εξυπηρετικά. ευχαριστώla vita e' bella
Απάντηση στην artsatal. Δεν είμαι τίποτε παραπάνω από ένα ενεργό μέλος του συλλόγου μας (ίσως και απο τα ιδρυτικά του με τη μορφή και το προεδρείο που έχει σήμερα) το οποίο παρευρίσκεται πάντα σε συνελεύσεις και κινητοποιήσεις, επικοινωνώ με τον πρόεδρο, έχω δώσει το mail μου στο σύλλογο και μου στέλνει ότι νεώτερο υπάρχει. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να κάνουμε το ίδιο και όταν μιλάω για ιδιωτική πρωτοβουλία σε σχέση με την πίεση που πρέπει να ασκήσουμε σε σχολεία, δευτεροβάθμιες κ.τλ. αυτό εννοώ. Πηγαίνω μαζί με άλλα μέλη σε διάφορα σχολεία, όσα φυσικά μου επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου ως μητέρα και εργαζόμενη, αλλά τουλάχιστον δεν κάθομαι στο σπίτι μου περιμένοντας να τρέξουν οι άλλοι. Το mail του συλλόγου το έγραψα παραπάνω, στείλτε και σεις τα δικά σας, για να έχετε την ενήμέρωση. Όσον αφορά στη δευτεροβάθμια Ανατολικής Θεσσαλονίκης στον καθένα δίνουν και διαφορετική απάντηση. Αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο ας ενημερώσει. Σε δική μου ερώτηση πάντως με παρουσία μου εκεί, μου απάντησαν:΄"... καθήστε να τακτοποιήσουμε τη μόνιμη και μετά θα καλέσουμε ωρομίσθιους". Σε άλλες συναδέλφους επίσης είπαν ότι δεν υπάρχουν πιστώσεεις. Ένα ακόμη πρόβλημα είναι επίσης είναι ότι κάποιοι διευθυντές απέσυραν το αίτημα τους για ωρομίσθιο ιταλικών, παρά το ότι είχαν πάνω απο 12 παιδιά, με τη δικαιολογία ότι δεν έχουν αίθουσες. Πως πρέπει να κινητοποιηθούμε; Υπάρχουν καλές ιδέες και άτομα που θα τρέξουν; Στην Ημαθία που κινητοποιήθηκαν κατάφεραν να πάρουν δύο αναπληρωτές.Γι΄αυτό λέω ότι πρέπει να κάνουμε την παρουσία μας αισθητή. Μήπως και βγάλουμε καμιά άκρη. Απο 23.10.08 έως 11.11.08 θα γίνονται οι αιτήσεις για το AΣΕΠ. Δεν διάβασα λεπτομέρειες, ανοίξτε το www.alfavita.gr και ψάξτε. Αυτά προς το παρόν.