0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακουσα επίσης ότι ορισμένα γυμνάσια θα λειτουργήσουν ως ολοήμερα!! Ξέρει κανεις κάτι για αυτό.. αν συμβεί νομίζω οτι θα απορροφήσουν πολλούς απο εμας!la vita e' bella
Εγώ δε, άκουσα ότι και ο θεσμός των ολοήμερων δημοτικών θα καταργηθεί, από τη μία επειδή τελείωσαν τα λεφτά από την ΕΕ και από την άλλη επειδή δεν είχε ο θεσμός των ολοήμερων την ανταπόκριση που περίμεναν.. Δεν ξερω αν ισχύει βέβαια κάτι τέτοιο... Ελπίζω όχι...
Το είπε γυμνασιάρχης ..εαν εχω περισσότερες πληροφορίες θα ενημερώσω για να το ψάξουν όλοι!!
οκ δεν έχουμε παρά να περιμένουμε λίγες μέρες για να επιβεβαιώσουμε τα όσα ακούσαμe. Το να σταματήσει όμως το ολοήμερο δημοτικό δεν είναι λίγο δύσκολο? οι γονείς δυστυχως το αντιμετωπίζουν σαν χωρο σταθμευσης ΟΜΩΣ΅έστω και έτσι , τον χώρο αυτόν , τον χρειάζονται. Ας ελπίσουμε στην κοινωνική πολιτική των υπουργείων η οποία εξυπηρετεί και τους γονεις (για τα ωράρια εργασίας) και τα παιδιά (απο άποψης γνώσεων και οργάνωσης διαβάσματος) και τους συναδέλφους που δουλευουν σ'αυτά γιατί σίγουρα απορροφούνται αρκετοί!!Οψόμεθαla vita e' bella
Salve Παιδιά η Edilingua έβγαλε το Progetto Junior, το παράγγειλα και περιμένω να το παραλάβω, εαν θέλετε να ρίξετε μια ματιά υπάρχει δείγμα στο site τους!Η ηλικία ταιριάζει με τα παιδιά του γυμνασίου ας ελπίσουμε οτι θα βάλουν απο το υπουργειο επιλογή με 2-3 μεθόδους για να επιλέξουμε!la vita e' bella