0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
για δευτεροβαθμια θα βγουν Δευτερα...14 κοριτσια? στην ιδια ταξη? μπραβο ρε Νατι, πολλα άτομα ειχες. Εγω σε φροντιστηριο ειχα μεχρι 10 ατομα. Στο σχολειο ηταν διαφορετικα νομιζω απο τοφροντιστηριο. Λιγα παιδακια, 8 μολις...τωρα κανω κανενα ιδιαιτερο για να βγει το καλοκαιρι...ασε...Όχι ρε συ, 14 χρονών ήταν σε ηλικία. 6 ήταν σε αριθμό! Η μια κοπέλα που είχε και μαθησιακά προβλήματα ήταν και η πιο ατίθαση. Φέτος αρχίζω αρχές Οκτώβρη και θα δούμε τι μου ξημερώνει για την νέα χρονία!!! Άσε που φέτος όσοι μου έχουν πει για ιδιαίτερο δεν με έχουν ενημερώσει ακόμη.
Παράθεση από: anthouleta στις Σεπτεμβρίου 04, 2008, 11:07:14 pmγια δευτεροβαθμια θα βγουν Δευτερα...14 κοριτσια? στην ιδια ταξη? μπραβο ρε Νατι, πολλα άτομα ειχες. Εγω σε φροντιστηριο ειχα μεχρι 10 ατομα. Στο σχολειο ηταν διαφορετικα νομιζω απο τοφροντιστηριο. Λιγα παιδακια, 8 μολις...τωρα κανω κανενα ιδιαιτερο για να βγει το καλοκαιρι...ασε...Όχι ρε συ, 14 χρονών ήταν σε ηλικία. 6 ήταν σε αριθμό! Η μια κοπέλα που είχε και μαθησιακά προβλήματα ήταν και η πιο ατίθαση. Φέτος αρχίζω αρχές Οκτώβρη και θα δούμε τι μου ξημερώνει για την νέα χρονία!!! Άσε που φέτος όσοι μου έχουν πει για ιδιαίτερο δεν με έχουν ενημερώσει ακόμη.
καλησπερα παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση οι ωρομισθιοι για πχ πελοποννησου ειναι 15 ενδεχεται να τους παρουν κ τους 15 αν δηλωσουν τα παιδια των περισσοτερων γυμνασιων ιταλικα?οι ωρες που διδασκονται θα ειναι 2 την εβδομαδα?
καλως ηρθατε και εσεις στο κλαμπ των ταλαιπωρων δευτερης ξενης γλωσσας.οι ωρες την εβδομαδα ειναι δυο...καλο κουραγιο και αγωνιστικους χαιρετισμους απο τους πε05.αντε να μπουνε και της ισπανικης,να μας γυρισει ο Αλμοδοβαρ καμια ταινια:"kαθηγητες δευτερης γλωσσας στα προθυρα νευρικης κρισης''καλη δυναμη γι αυτα που θα αντιμετωπισετε ευχομαι.
καλως ηρθατε και εσεις στο κλαμπ των ταλαιπωρων δευτερης ξενης γλωσσας.οι ωρες την εβδομαδα ειναι δυο...καλο κουραγιο και αγωνιστικους χαιρετισμους απο τους πε05.αντε να μπουνε και της ισπανικης,να μας γυρισει ο Αλμοδοβαρ καμια ταινια:"kαθηγητες δευτερης γλωσσας στα προθυρα νευρικης κρισης''καλη δυναμη γι αυτα που θα αντιμετωπισετε ευχομαι.Ομολογουμένως ήταν καλό και πετυχημένο το σχόλιό σου!! Καλή δύναμη ευχόμαστε και σε εσάς γιατί απ'ότι βλέπω όλοι την χρειαζόμαστε!!