*

Αποστολέας Θέμα: Πανελλήνιες 2011  (Αναγνώστηκε 106581 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ: Πανελλήνιες 2011
« Απάντηση #126 στις: Απριλίου 08, 2011, 08:00:48 pm »
ειμαστε εντος θεματος. σχολιαζουμε την ημερομηνια των πανελληνιων. Εγω απο τη σκοπια του μαθητη  ;D
Η ζωη θελει την πλακα της και ολοι ξερουμε πως μεσω του αστειου λεγονται πολλες αληθειες.
Δεν ειναι πιο ωραιο που σε καναμε να γελασεις?  ;)
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:10:32 »

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Απριλίου 08, 2011, 08:44:05 pm »
συγγνωμη βρε παιδια, εκτος απο εναν που το ανεφερε και δεν το σχολιασε κανεις, εσεις οι υπολοιποι δεν εχετε ακουσει τιποτα για εκλογες;; γιατι εγω απο τεσσερις διαφορετικες πηγες, οι δυο μεσα απο τα σχολεια που δουλευω λενε ξεκαθαρα οτι ειναι προφανες οτι οι πανελληνιες φετος γινονται με γοργο ρυθμο και σχετικα νωρις διοτι αρχες ιουνη θα εχουμε εκλογες... γιατι διαβαζω το θεμα και νομιζω οτι ζω σε αλλο κοσμο... δεν ειναι καμια θεωρια συνωμοσιας, ουτε κινδυνολογια, ειναι οσα εχω ακουσει... εσεις δεν εχετε ακουσει τιποτα;; περιεργο μου φαινεται... επισης εχει ακουσει κανεις αυτο που λενε οτι η αννουλα ειπε οτι φετος δεν θα πληρωθουν ουτε επιτηρητες ουτε διορθωτες γιατι θεωρει οτι ειναι μεσα στα καθηκοντα τους να κανουν αυτες τις δουλεις δουλειες;;
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Απριλίου 08, 2011, 08:52:17 pm »
συγγνωμη βρε παιδια, εκτος απο εναν που το ανεφερε και δεν το σχολιασε κανεις, εσεις οι υπολοιποι δεν εχετε ακουσει τιποτα για εκλογες;; γιατι εγω απο τεσσερις διαφορετικες πηγες, οι δυο μεσα απο τα σχολεια που δουλευω λενε ξεκαθαρα οτι ειναι προφανες οτι οι πανελληνιες φετος γινονται με γοργο ρυθμο και σχετικα νωρις διοτι αρχες ιουνη θα εχουμε εκλογες... γιατι διαβαζω το θεμα και νομιζω οτι ζω σε αλλο κοσμο... δεν ειναι καμια θεωρια συνωμοσιας, ουτε κινδυνολογια, ειναι οσα εχω ακουσει... εσεις δεν εχετε ακουσει τιποτα;; περιεργο μου φαινεται... επισης εχει ακουσει κανεις αυτο που λενε οτι η αννουλα ειπε οτι φετος δεν θα πληρωθουν ουτε επιτηρητες ουτε διορθωτες γιατι θεωρει οτι ειναι μεσα στα καθηκοντα τους να κανουν αυτες τις δουλεις δουλειες;;

Πρόσθεσε και δυο σημερινές πηγές.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2011, 09:04:15 pm από apri »
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Απριλίου 08, 2011, 09:01:38 pm »
ααα μπραβο!!!! γιατι κοντευα να τρελαθω... νομιζα οτι ζω σε δικο μου συμπαν! ευχαριστω πολυ! εχει να γινει χαμος παντως, γιατι η κατασταση τρεχει πιο γρηγορα απο ποτε... επισης ακουσα (δεν ξερω αν ισχυει, αλλά γιατι να μην ισχυει κιολας...) οτι δεν ειναι καθολου τυχαια η απεργια των δημοσιογραφων αυτες τις μερες...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:10:32 »

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Απριλίου 08, 2011, 09:05:39 pm »
Tετραήμερη απεργία ΜΜΕ δεν έχει ξαναγίνει. Τώρα τι κρύβεται και αν κρύβεται κάτι πίσω απ' αυτήν την επιλογή θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Αποσυνδεδεμένος xenos

• Έμπειρο μέλος
  • Λίγες λέξεις,πολλές σκέψεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Απριλίου 08, 2011, 09:11:09 pm »
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2011, 09:14:19 pm από paraxenos »

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Απριλίου 08, 2011, 09:19:36 pm »
Kαι άλλη πηγή.
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_6399.html

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Άντε να δούμε τι θα γίνει τελικά. Αν γίνει δηλαδή...

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Απριλίου 08, 2011, 10:49:27 pm »
Για πρόωρες εκλογές λένε εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Τι πάει να πει αυτό; Επειδή ξαναγίνεται θόρυβος για το θέμα, πρέπει να αγχωνόμαστε; Ας κάνουν όποτε θέλουν τις ψευτοεκλογές τους στο κάτω-κάτω.
Και πέρισυ θυμάμαι "βούιζε ο τόπος" για επιστροφή σε δραχμές, και μάλιστα με "αποκλειστικές πληροφορίες" ότι τα βράδια στο νομισματοκοπείο τυπώνουν ξανά δραχμές, και άλλα τέτοια ωραία.. Ακόμα ευρώ έχω στο πορτοφόλι μου  (κι ας είναι και λίγα  :P)
Με λίγα λόγια, το ότι οι πανελλήνιες ξεκινούν 2 μέρες νωρίτερα σε σχέση με πέρισυ (14/5/2010) δεν λέει απολύτως Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α!
Η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο για μια ακόμα φορά (τώρα θυμήθηκα και για τις 25 Μαρτίου, ότι και καλά θα δηλώναμε επίσημα χρεωκοπία κλπ). Ακόμα και αν γίνουν πρόωρες εκλογές, αφοδεύτηκε η φοράδα στο αλώνι! Πως κάνουν έτσι ορισμένοι πια.. Άλλωστε, όπως είχε γραφτεί κάποτε σε τοίχο.. "αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα, θα ήταν παράνομες"  ;)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Απριλίου 09, 2011, 12:12:51 am »
Για πρόωρες εκλογές λένε εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Τι πάει να πει αυτό; Επειδή ξαναγίνεται θόρυβος για το θέμα, πρέπει να αγχωνόμαστε; Ας κάνουν όποτε θέλουν τις ψευτοεκλογές τους στο κάτω-κάτω.
Και πέρισυ θυμάμαι "βούιζε ο τόπος" για επιστροφή σε δραχμές, και μάλιστα με "αποκλειστικές πληροφορίες" ότι τα βράδια στο νομισματοκοπείο τυπώνουν ξανά δραχμές, και άλλα τέτοια ωραία.. Ακόμα ευρώ έχω στο πορτοφόλι μου  (κι ας είναι και λίγα  :P)
Με λίγα λόγια, το ότι οι πανελλήνιες ξεκινούν 2 μέρες νωρίτερα σε σχέση με πέρισυ (14/5/2010) δεν λέει απολύτως Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α!
Η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο για μια ακόμα φορά (τώρα θυμήθηκα και για τις 25 Μαρτίου, ότι και καλά θα δηλώναμε επίσημα χρεωκοπία κλπ). Ακόμα και αν γίνουν πρόωρες εκλογές, αφοδεύτηκε η φοράδα στο αλώνι! Πως κάνουν έτσι ορισμένοι πια.. Άλλωστε, όπως είχε γραφτεί κάποτε σε τοίχο.. "αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα, θα ήταν παράνομες"  ;)

Τα σενάρια για εξελίξεις, όποιες κι αν είναι αυτές (εκλογές, ανασχηματισμός κλπ), δεν ξεκίνησαν με αφορμή την ημερομηνία των πανελληνίων, αλλά με αφορμή την ομόφωνη απόρριψη νομοσχεδίου χθες στο ΚΤΕ Οικονομικών από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
( http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx/modules/default.aspx?pageid=5404 )

Κατά τα άλλα συμφωνώ. Que sera, sera...

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Απριλίου 09, 2011, 12:43:40 am »
Τα εκλογικά σενάρια τα κυκλοφορεί το ίδιο το πασοκ για να περνάει την πολιτική του
Τα ίδια έκανε και το διάστημα που ηταν αντιπολίτευση ,δυό χρόνια πριν φώναζε εκλογές,εκλογές!!!!!
λεφτά υπάρχουν,λεφτά υπάρχουν!!!!!!!
Με ψευτοδιλήμματα πήρε και τις αυτοδιοικητικές εκλογές 
Το ίδιο κάνει και τώρα αφού το 70% περίπου του λαού δεν θέλει τις εκλογές, επειδεί  θεωρεί πως δεν λύνουν το πρόβλημα και φοβάται αυτό το ενδεχόμενο.
Δεν υποστηρίζω πως δεν θα γίνουν η θα γίνουν εκλογές ,απλά λέω την γνώμη μου και θεωρώ πως όλο αυτό είναι πολιτικό τέχνασμα.

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 09, 2011, 12:51:32 am από popaki1 »

Αποσυνδεδεμένος belw

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Απριλίου 09, 2011, 01:02:48 am »
Την 25η Μαρτιου επεσαν υπογραφες που θα εκβιασουν τους Ελληνες ή θα δεχτουν τα μετρα και τους ορους των υπογραφων ή για να τα αποφυγουν θα πανε για χρεοκοπια.Οι υπογραφες εχουν ηδη πεσει.....την 25η Μαρτιου......απο το κυβερνητικο επιτελειο......Αν ο κοσμος δεν το γνωριζει αυτο ή αν το εχει διαβασει ακουσει και δεν το πιστευει ειναι αλλο θεμα........
Ναι.....το 70% των ερωτηθεντων δεν θελει εκλογες , αλλα υπαρχει ενα 60% που νομιζει πως αν γινουν εκλογες , το ΠΑΣΟΚ θα βγει πρωτο κομμα...........ισως γι αυτο να μην θελουν εκλογες γιατι φοβουνται τον διπλανο τους οταν ψηφισει , μην τους ξανακρεμασει για δευτερη φορα και τους αποτελειωσει.......

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Απριλίου 09, 2011, 10:12:21 am »
δεν καταλαβαινω γιατι ερμηνευετε καποιοι τα σχολια μας ως κινδυνολογια, παραφιλολογια και δεν ξερω κι εγω τι αλλο... λεμε τι εχουμε ακουσει και προσπαθουμε να δουμε τι απο ολα μπορει να επιβεβαιωθει... και δεν νομιζω οτι αν γινουν εκλογες η σταση μας πρεπει να ειναι οτι αφοδευσε η φοραδα στο αλωνι... δεν ειμαι σε κανενα κομμα και δεν ασχολουμαι συνηθως με αυτα, αλλα δεν νομιζω οτι οι εποχες σηκωνουν πια την αδιαφορια μας και το ζαμαν φου! δεν ειναι η ημερομηνια των πανελληνιων που ξεσηκωσε το θεμα ξανα, ειναι ολα μαζι.. πολλες συμπτωσεις μαζευτηκαν τελευταια.... και αν οντως ισχυει οτι δεν θα πληρωθουν οι επιτηρητες και οι διορθωτες οπως ακουγεται, δεν νομιζω να μην μας ενδιαφερει ως εκπαιδευτικη κοινοτητα τι θα γινει με τις εξετασεις... ακομα λοιπον κι αν δεν φαινεται ξεκαθαρα, ολα εχουν σχεση μεταξυ τους!

Αποσυνδεδεμένος steven_seagal

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Απριλίου 09, 2011, 02:42:41 pm »

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Απριλίου 09, 2011, 02:59:33 pm »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς