0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Stelios στις Μαΐου 14, 2011, 08:00:47 pm...και με μια ύποπτη «σύμπτωση» το Θέμα Δ να περιέχεται με ελάχιστες διαφορές στα νούμερα σε φυλλάδιο που είχε διανεμηθεί σε «επώνυμο» Σχολείο, ...ΑΥΤΟ όμως, αν όντως ισχύει, είναι χοντρό!
...και με μια ύποπτη «σύμπτωση» το Θέμα Δ να περιέχεται με ελάχιστες διαφορές στα νούμερα σε φυλλάδιο που είχε διανεμηθεί σε «επώνυμο» Σχολείο, ...
Με αφορμή την απόσυρση και αναδιανομή με καθυστέρηση των θεμάτων, ένας συνάδελφος εγείρει και θέμα διαβλητότητας των εξετάσεων. Νομίζω ότι έχει δίκιο.http://www.alfavita.gr/artro.php?id=32589
πρακτικά δεν ξέρω αν είναι παράνομο αυτό.η επιτροπή - απ' όσο ξέρω - απαγορεύεται να βάλει θέματα που έχουν δημοσιευτεί στον τύπο.με τη διάδοση και τη δύναμη που έχει πλέον το διαδίκτυο, φοβάμαι ότι τέτοια θέματα θα μας απασχολήσουν ξανά.το ερώτημα για μένα είναι αν είναι κάποιος εκ της επιτροπής συνδέεται με το σχολείο στο οποίο ετέθη το θέμα.βέβαια, το 'συνδέεται' δεν είναι απλό θέμα...
αυτο που λες DM είναι ένα "θέμα" με όλα τα παιδιά της τεχνολογικής κατ/νσης αναρωτιούντε αν θα είναι τα θέματα βατά, όσο για τα παιδιά που δεν έγραψαν χθες έχουν μπροστά τους άλλα τέσσερα μαθήματα τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη. Εσείς τι λέτε για αύριο ποιές είναι οι δικές σας προβλέψεις? σε κανονικά επίπεδα ή πάρα πολύ δύσκολα?