0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τόσοι λίγοι που είναι οι διορισμοί κανένας δεν ωφελείται.Και όσο συνεχίζεται αυτό μεταξύ μας θα προσπαθήσουμε να μοιράσουμε ψίχουλα. Δε νομίζω ότι πρέπει να γίνεται διαχωρισμός ΑΣΕΠ, 40%, 24ΜΗΝΟ...στην αντίδραση πρέπει να είμαστε ενωμένοι, κυρίως όταν πρόκειται για τους διορισμούς
Παιδιά μην το πολυζαλίζετε. Αυτό που συνέβη είναι ότι η ΠΑΕ κατάφερε να περάσει το 50% με πλάγιο τρόπο. Ποιο το σκεπτικό μου: στον προηγούμενο ασεπ οι θέσεις ΠΕ02 ήταν 840, δηλαδή 240 περισσότερες από τώρα. Ας πούμε χοντρικά 200 περισσότερες. - Αυτές τις 200 θέσεις λογικά τις αφαίρεσαν για να τις δώσουν στο 24μηνο (40μηνο δεν νομίζω ότι υπάρχει στους ΠΕ02). - Το 24μηνο είναι μια άλλη γραφή του 40% (ήτοι πρόσληψη με προϋπηρεσία) - Δηλαδή στον επόμενο ασεπ θα προσληθούν: 400 (40%) + 200 (24μηνο) = 600 (από προϋπηρεσία) + και 600 μέσω ασεπ. Τί 'χες Γιάννη, τί 'χα πάντα.
Παιδιά το πρόβλημα δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τον τρόπο διορισμού αφού με όποιο τρόπο και να γίνονταν οι διορισμοί πάντα η προσφορά και η ζήτηση είναι η ίδια.
1oν: Μπράβο στον "αριστερό και προστάτη των αδιόριστων" Χ. Κάτσικα που τόσο καιρό έκανε λόγο για μεγάλη αύξηση των θέσεων των φιλολόγων. Την είδαμε όλοι! -240 θέσεις και το alfavita μας χαρακτηρίζει ευνοημένους... Α, και ο ίδιος ο Κάτσικας να συνεχίζει να εκδίδει και να πουλάει σωρηδόν βιβλία για τον "επάρατο" ΑΣΕΠ μαζί με τον Θεριανό.2ον: Μπράβο στους μεγαλοεκδότες που πιέσανε τον Στυλιανίδη να βγει γρήγορα η ύλη για να προλάβουν να τυπώσουν τα νέα βιβλία για τον ΑΣΕΠ. Τελικά η καλύτερη δουλειά είναι να πουλάς κάτι σε όσους δίνουν .