*

Αποστολέας Θέμα: 600 θέσεις φιλολόγων στον επόμενο ΑΣΕΠ!  (Αναγνώστηκε 62995 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stroumfita

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: 600 θέσεις φιλολόγων στον επόμενο ΑΣΕΠ!
« Απάντηση #84 στις: Ιουνίου 26, 2008, 12:16:31 pm »
ειμαστε και ευνοημενοι τωρα...
οτι μπουρδα του κατεβει του καθενος βγαινει και τη λεει...
ουτε καν εχουν παρει ειδηση οτι φιλολογοι βγαινουν απο 800 τμηματα και μιλανε για ευνοια μετα...
ελεος!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:44:22 »

om

• Επισκέπτης
« Απάντηση #85 στις: Ιουνίου 26, 2008, 12:18:51 pm »
Τόσοι λίγοι που είναι οι διορισμοί κανένας δεν ωφελείται.Και όσο συνεχίζεται αυτό μεταξύ μας θα προσπαθήσουμε να μοιράσουμε ψίχουλα. Δε νομίζω ότι πρέπει να γίνεται διαχωρισμός ΑΣΕΠ, 40%, 24ΜΗΝΟ...στην αντίδραση πρέπει να είμαστε ενωμένοι, κυρίως όταν πρόκειται για τους διορισμούς
Ακριβώς αυτό! Την επετηρίδα αντικατέστησε όχι το ΑΣΕΠ, αλλά ένα κόσκινο με χίλιες τρύπες. Το αποτέλεσμα; Γίναμε από δυο χωριά χωριάτες: ή φάε τα χρόνια σου - απλήρωτος και νομάδας ανά την Ελλάδα - μαζεύοντας τα ψίχουλα μόρια ή παράτα τα όλα, καταβρόχθισε βιβλιογραφία και γίνε εις μεταξύ των 600 (θα προτιμούσα 300 θέσεις, που ανάγουν σημειολογικά σε ηρωισμό Θερμοπυλών). Και αν δεν τα καταφέρεις, εσύ φταις, ας διάβαζες: η"επιστημονική ερμηνεία" για τα μεν ποσοστά αποτυχίας είναι ότι και η κουτσή Μαρία παίρνει πλέον πτυχίο σε αυτή τη χώρα, για τα δε ποσοστά επιτυχίας -μη διοριστέων όμως - τι να πούμε, μάλλον σας χρειάζονται κανα τρεις ΑΣΕΠ ακόμη, για να μπορούμε να μιλάμε για εκπαιδευτική επάρκεια!
Και ποιον στραβοκοιτάζουμε για όλα αυτά; τον πολύτεκνο, τρίτεκνο, όμηρο πολυτελείας αναπληρωτή, διαβαστερό νέο πτυχιούχο, τη γειτνόσισσα του γένους των Ασεποειδών που διαβάζει εδώ και ένα χρόνο και εγώ δεν προλαβαίνω με τις κ..υπερωρίες στην άσχετη δουλειά μου να λύσω ούτε σταυρόλεξο.
Κάπως έτσι μου βγήκε εμένα αυτό το 600, και ενώ είμαι ακόμη στον Πελοποννησιακό πόλεμο (πάλι η σημειολογία του αλληλοσπαραγμού).
Καλημέρα σας είπα;   

Αποσυνδεδεμένος pelazi

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιουνίου 26, 2008, 12:25:58 pm »
Απορώ γιατί δημιουργούν και νέα τμήματα φιλολογίας, λες και δε μας φτάνουν όσα υπάρχουν. Με ποιο σκεπτικό δημιούργησαν τμήμα φιλολογίας στην Καλαμάτα; Και απ' ότι μου είχε πει ένας υπάλληλος στη
Ο χρόνος είναι /πολύ αργός για όσους περιμένουν
                     /πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται
                     /πολύ σύντομος για όσους χαίρονται
                     /πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν
                     /και αιώνιος για όσους αγαπούν

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιουνίου 26, 2008, 12:34:09 pm »
Παιδιά μην το πολυζαλίζετε. Αυτό που συνέβη είναι ότι η ΠΑΕ κατάφερε να περάσει το 50% με πλάγιο τρόπο.
Ποιο το σκεπτικό μου: στον προηγούμενο ασεπ οι θέσεις ΠΕ02 ήταν 840, δηλαδή 240 περισσότερες από τώρα. Ας πούμε χοντρικά 200 περισσότερες.
- Αυτές τις 200 θέσεις λογικά τις αφαίρεσαν για να τις δώσουν στο 24μηνο (40μηνο δεν νομίζω ότι υπάρχει στους ΠΕ02).
- Το 24μηνο είναι μια άλλη γραφή του 40% (ήτοι πρόσληψη με προϋπηρεσία)
- Δηλαδή στον επόμενο ασεπ θα προσληθούν:
400 (40%) + 200 (24μηνο) = 600 (από προϋπηρεσία) + και 600 μέσω ασεπ.

Τί 'χες Γιάννη, τί 'χα πάντα.

Εγώ επιμένω και ας κάποιοι με κατηγορήσουν ως εμπαθή και αντι-συναδέλφισσα: στους χ αναπληρωτές που θα πάρει μας τρώνε στη στροφή και το 20% των 3τέκνων που προηγούνται...
Πού να βρώ το δίκιο μου πια;;;;;;;;;;  >:(   >:(   >:(   >:(   >:(
[/quote]
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:44:22 »

Αποσυνδεδεμένος grigoris

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιουνίου 26, 2008, 12:47:15 pm »
Παιδιά το πρόβλημα δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τον τρόπο διορισμού αφού με  όποιο τρόπο και να γίνονταν οι διορισμοί πάντα η προσφορά και η ζήτηση είναι η ίδια.Κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους να πάρθει η απόφαση για δραστική μείωση των εισακτέων στα ΑΕΙ και σύνδεση με την αγορά εργασίας.Δεν μπόρει να βγαίνουν κάθε χρόνο τόσοι καθηγητές καταδικασμένοι να μην βρουν ποτέ δουλειά και να δημιουργούμε καινούρια τμήματα...

Αποσυνδεδεμένος aggeloskar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Ιουνίου 26, 2008, 01:03:25 pm »
1oν: Μπράβο στον "αριστερό και προστάτη των αδιόριστων" Χ. Κάτσικα που τόσο καιρό έκανε λόγο για μεγάλη αύξηση των θέσεων των φιλολόγων. Την είδαμε όλοι! -240 θέσεις και το alfavita μας χαρακτηρίζει ευνοημένους... Α, και ο ίδιος ο Κάτσικας να συνεχίζει να εκδίδει και να πουλάει σωρηδόν βιβλία για τον "επάρατο" ΑΣΕΠ μαζί με τον Θεριανό.

2ον: Μπράβο στους μεγαλοεκδότες που πιέσανε τον Στυλιανίδη να βγει γρήγορα η ύλη για να προλάβουν να τυπώσουν τα νέα βιβλία για τον ΑΣΕΠ. Τελικά η καλύτερη δουλειά είναι να πουλάς κάτι σε όσους δίνουν .
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 26, 2008, 01:17:30 pm από aggeloskar »

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Ιουνίου 26, 2008, 01:05:42 pm »
Παιδιά το πρόβλημα δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τον τρόπο διορισμού αφού με  όποιο τρόπο και να γίνονταν οι διορισμοί πάντα η προσφορά και η ζήτηση είναι η ίδια.
Φυσικά και το πρόβλημα έχει να κάνει με τον τρόπο διορισμού. Αλλιώς είναι να βλέπει ένας υποψήφιος 600 θέσεις και αλλιώς 1200.
Επίσης, αν σταματήσει η μονιμοποίηση μέσω προϋπηρεσίας (αναπλήρωσης, ωρομισθίας), το υπουργείο θα αναγκαστεί να διορίσει περισσότερους μόνιμους. Σκέψου οι θέσεις να γινόντουσαν 2000! Δεν θα ήταν καθόλου ευκαταφρόνητος αριθμός.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιουνίου 26, 2008, 01:18:39 pm »
Μπραβο ρε φιλε! εβαλες τα πραγματα στην θεση τους
(εγω θα ελεγα και 2-3 αλλα ακομα και για τον κακως εννοουμενο "συνδικαλισμο"
που παει τα εκπαιδευτικα πραγματα πισω για χαρη της μειοψηφιας και του προσωπικου συμφεροντος.
οσο για τον δημοσιογραφο που ανεφερες, θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου και θα τον πω και "αντικειμενικοτατο"(οποιος τον δαβαζει καταλαβαινει )

Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος CHRISOYLA

• Έμπειρο μέλος
  • "Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Ιουνίου 26, 2008, 01:20:37 pm »
 όταν κάνεις δουλειά δημοσιογράφου αυτά παθαίνεις. Συμφωνώ στα πάντα με τον aggeloskar.

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Ιουνίου 26, 2008, 01:44:09 pm »
ρε παιδια ας αναφερθει επιτελους καποιος στη σιβιτανιδειο και ας μην ξαναναφερουμε την πδς (κανεις δεν χαιρεται, κανεις δεν παιρνει φραγκο, κανεις δεν συγκεντρωνει σοβαρη προυπηρεσια, μονο τα απολυτως δικα τους παιδια!!!!!)!!!!!!!!

αυτο το 40% ειναι μεγαλη πληγη!
 κανεις πια μονο με προυπηρεσια!!!!! η προυποθεση ασεπ για ολους!!!!!!(1 φορα ειναι αρκετη!)

και μην ακουσω για κοινωνικα κριτηρια γιατι ολοι ειμαστε ισοι. και ο 22χρονος και ο 50χρονος εχει δικαιωμα στην εργασια!

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑΣ!

ξερετε οτι μπορουμε μαζικως με αγωγουλες να εισπραξουμε ολοι τα λεφτα μας εδω και τωρα;!
εχω δικηγορο στο σπιτι μου και ξερω τι σας λεω!!!
αφου λοιπον διαιωνιζουν τα χειροτερα θελετε να τους πατησουμε εκει που πονανε;! δηλαδη ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ; >:(

Αποσυνδεδεμένος matahari

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Ιουνίου 26, 2008, 01:57:38 pm »
4ον: Μπράβο σε όλους τους "συναδέλφους¨ που το 1998 πήγαν να δώσουν στον πρώτο ΑΣΕΠ, περνώντας πάνω από τα κορμιά όσων δεν τον είδαν ως χρυσή ευκαιρία να βολευτούν. Νομιμοποίησαν την κατάργηση της επετηρίδας (που αποτέλεσε την απαρχή της αδιοριστίας μας), κατάλαβαν, κατόπιν εορτής, πόσο τους χρησιμοποίησε ο Αρσένης και τώρα κλαίγονται...

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Ιουνίου 26, 2008, 02:24:31 pm »
ολες οι προσληψεις παντου (σιβιτανιδειος, εκκλησιαστικα,σδε, πδς...και ο,τι αλλο ξερετε...εγω δεν ξερω αλλα!) μονο μεσω των ενιαιων πινακων των αναπληρωτων !

σημειωτεον για οποιον δεν το γνωριζει στη σιβιτανιδειο παιρνουν αυτους που θελουν και τους πληρωνουν στο κεντρο της αθηνας με μισθο αναπληρωτη,ητοι 1200ε!!!!!!!! εκτος του κερδους της απιστευτης προυπηρεσιας!

για τα λεφτα μας ομως δεν βλεπω να καιγοσαστε.... :-\

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Ιουνίου 26, 2008, 02:25:42 pm »
1oν: Μπράβο στον "αριστερό και προστάτη των αδιόριστων" Χ. Κάτσικα που τόσο καιρό έκανε λόγο για μεγάλη αύξηση των θέσεων των φιλολόγων. Την είδαμε όλοι! -240 θέσεις και το alfavita μας χαρακτηρίζει ευνοημένους... Α, και ο ίδιος ο Κάτσικας να συνεχίζει να εκδίδει και να πουλάει σωρηδόν βιβλία για τον "επάρατο" ΑΣΕΠ μαζί με τον Θεριανό.

2ον: Μπράβο στους μεγαλοεκδότες που πιέσανε τον Στυλιανίδη να βγει γρήγορα η ύλη για να προλάβουν να τυπώσουν τα νέα βιβλία για τον ΑΣΕΠ. Τελικά η καλύτερη δουλειά είναι να πουλάς κάτι σε όσους δίνουν .
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 26, 2008, 02:27:51 pm από ioanna89 »

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Ιουνίου 26, 2008, 02:44:25 pm »
bobo1, είσαι μικρή, ε;  :)
Ας μου συγχωρεθεί το off topic, αλλά, όπως λένε, "για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι":
http://www.patranews.gr/news.asp?ID=3307
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=56684

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182570
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687