0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κάπου διάβασα εδώ μέσα ότι σε κάποα δ/θμια τουε είπαν να πανε όλοι την τετάρτη 12 η ώρα για να γίνει και η ορκομωσία, προφανώσ όλων μαζί.γι αυτό ρωτάω μηπώς είναι έτσι όντως το σύστημα γενικά, μην παω 2 ώρες δρόμο τσαμπα
Από τη Δευτεροβάθμια που θα παρουσιαστώ μου ζήτησαν καινούριο πιστοποιητικό υγείας (τελευταίου τριμήνου). Όταν τους είπα ότι το περσινό που έβγαλα ως αναπληρώτρια έχει τριετή διάρκεια, μου απάντησαν πως στις περιπτώσεις μόνιμου διορισμού ισχύει τριμηνία.
Μόλις σήμερα κατέθεσα τα δικαιολογητικά για το πιστοποιητικό υγείας στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής.Τα δικαιολογητικά είναι: ακτινογραφία θώρακος με φωτογραφία και με σφραγίδα νοσοκομείου (την έβγαλα στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου αλλά στη Νομαρχία δεν την κοίταξαν καθόλου), γνωμάτευση της ακτινογραφίας (αυτήν ήθελαν στη Νομαρχία, και δεν τους ενδιέφερε αν θα είναι από ακτινολόγο, πνευμονολόγο ή παθολόγο), ιατρική βεβαίωση από παθολόγο, ιατρική βεβαίωση από νευρολόγο ή ψυχίατρο (δεν τους ενδιαφέρει αν θα είναι από νοσοκομείο ή από ιδιώτη), μία φωτογραφία, επικυρωμένη φωτοτυπία ταυτότητας και ένα λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ.Θα πρέπει να τους ευχαριστήσω γιατί μου δώσανε το πιστοποιητικό απευθείας, χωρίς να περιμένω, χωρίς τίποτα και χωρίς να παρακαλέσω. Αν και πήγα προετοιμασμένη με όσα έχω διαβάσει στο forum για να ξαναπάω σε κανα μήνα μόλις ρώτησα την κυρία πότε θα είναι έτοιμο μου απαντάει: "τώρα".Το πιο εύκολο αν συγκρίνω με τη βεβαίωση της προϋπηρεσίας μου που από τη Δευτέρα επικοινωνώ τηλεφωνικά με το γραφείο, σήμερα πήγα κι από εκεί και τελικά μάλλον θα τη βγάλουν τη Δευτέρα 23/8 κι επειδή τους είπα ότι θα έχω φύγει, είπαν ότι θα τη στείλουν με φαξ οι ίδιοι.Όποιος μπορεί να βγάλει το πιστοποιητικό τώρα ας το κάνει γιατί όταν θα προκηρυχθούν οι εκλογές με το σχέδιο Καλλικράτης καταργούνται οι Νομαρχίες, οι αρμοδιότητες περνάνε στους Δήμους και μέχρι να συντονιστούνε όλοι καταλαβαίνετε τι θα γίνεται...Υ.Γ. Να πω επίσης ότι δεν πλήρωσα τίποτα.
Παιδιά το πιστοποιητικό ακόμη και σήμερα με 3 ευρώ το βγάζεις, όσα κοστίζει η ακτινογραφία και τίποτςε παραπάνω...... Δεν ξέρω πώς έγινε και πλήρωσες 95 ευρώ... Επίσης το πιστοποιητικό του αναπληρωτή δεν ισχύει... χρειάζεται καινούριο... Απλά κάθε Διεύθυνση ζητά τα δικά της... Εγώ στη Σάμο χρειάστηκα παθολόγο, ψυχίατρο και τη γνωμάτευση του Ακτινολόγου... Τα πιστοποιητικά εκδίδονται κάθε Τετάρτη που συνεδριάζει η Πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή... Όλα τα χαρτιά θα τα βγάλετε εύκολα πλην του ψυχιάτρου καθώς κάνει εξέταση 40 λεπτών τουλάχιστον... Οπότε μάλλον από Δευτέρα θα φρακάρουν τα ραντεβού στο Νοσοκομείο με τους νεοδιοριζόμενους...
Όσο για την ορκωμοσία , πράγματι ξέρω εγω περίπτωση δευτεροβάθμιας που, πέρσι τουλάχιστον, τους είπε όλους να πάνε συγκεκριμένη μέρα για να ορκιστούν όλοι μαζί. Ακόμα και αν πήγαιναν την πρώτη μέρα έπαιρναν απλά τα χαρτιά τους και τους έλεγαν να πάνε την τελευταία για να ορκιστούν.
Καλησπερα και απο μενα! Εχω πελαγωσει με αυτο το πιστοποιητικο υγειασ! Ειμαι δασκαλα νεοδιοριζομενη στην