0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πηρα στο λοιμωδων για ραντεβού και μου είπαν να πάω σημερα και αν δεν εχω ουρα (πρωινα) να πάω αυριο.
Συνάδελφοι καλησπέρα..το πιστοποιητικό που έβγαλα πέρισυ ως αναπληρώτρια δε μετράει φέτος για το διορισμό? νομίζω ότι κάτι τέτοιο μου είχαν πει, ότι μετράει για 2 χρόνια, αλλά δεν είμαι βέβαιη. Στα χέρια μου βέβαια δεν έχω το πιστοποιητικόι υγείας .Εχει παραμείνει στην πρωτοβάθμια στην οποία υπηρετούσα ως αναπληρώτρια.Θα χρειαστεί να ξαναβγάλουμε ή θα σταλεί η παλιά από την προηγούμενη διεύθυνση?Ευχαριστώ
Απ' ό,τι ξέρω ναι, τις εξετάσεις μπορείς να τις κάνεις και στο ΙΚΑ. Ρώτα την υγειονομική επιτροπή της περιοχής σου.
Συμφωνώ βρε παιδιά με όλα τα παραπάνω ...Αν όμως το πιστοποιητικό δεν το έχω στα χέρια μου ,το έχει η προηγούμενη πρωτοβάθμια πώς θα το παρουσιάσω στη νέα εφόσων ισχύει?
Παράθεση από: Sophaki στις Ιουλίου 21, 2008, 08:16:49 pmΣυνάδελφοι καλησπέρα..το πιστοποιητικό που έβγαλα πέρισυ ως αναπληρώτρια δε μετράει φέτος για το διορισμό? νομίζω ότι κάτι τέτοιο μου είχαν πει, ότι μετράει για 2 χρόνια, αλλά δεν είμαι βέβαιη. Στα χέρια μου βέβαια δεν έχω το πιστοποιητικόι υγείας .Εχει παραμείνει στην πρωτοβάθμια στην οποία υπηρετούσα ως αναπληρώτρια.Θα χρειαστεί να ξαναβγάλουμε ή θα σταλεί η παλιά από την προηγούμενη διεύθυνση?ΕυχαριστώΕγώ πήγα αυτοπροσώπως στην Διεύθυνση
Πάντως, όπως ανέφερα και παραπάνω, πριν μπεις στον κόπο για οτιδήποτε ρώτησε στην