0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
όταν εσύ Δεν είσαι όμως ? Απλά 2 (αλλού και 3 ίσως) είναι οι δάσκαλοι και θα έχουν κάθε μέρα αυτοί αν δεν κάνουμε κ οι ωρομίσθιοι..
α μου τα έδωσε ο διευθυντής στο ένα σχολείο να τα εγκαταστήσω! Τι μ@@@ιες είναι αυτά; "Ο ξεφτέρης και οι 12 θεοί του Ολύμπου"Υπάρχει κάποιος άλλος συνάδελφος που τα εγκατέστησε; 2 cd από αυτά δεν είναι για εγκατάσταση ή εγω τα χα παίξει από τα πολλά setup;;;
Η αλήθεια είναι, πως ακόμα η πληροφορική στο δημοτικό είναι σε πολύ αρχικό στάδιο. Για να διαμορφωθεί μια εικόνα για το πώς πρέπει να ενταχθεί η πληροφορική πρέπει εμείς να παλέψουμε να εφαρμόσουμε τις ιδέες μας ώστε να δουν και οι δάσκαλοι πως μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα και να κερδίσουν και τα παιδιά ουσιαστικά κάτι.Πρέπει εμείς να τους αλάξουμε τρόπο σκέψης και να τους πείσουμε με πράξεις.Και πρέπει για να υπάρχει καθηγητής πληροφορικής να υπάρχει και εργαστήρι... Όσο και αν προσπαθούμε με το τίποτα, τίποτα δεν κάνεις...
Αγαπητέ φίλε , η επιστήμη δεν προσδιορίζεται σε ηλικία , σε βαθμίδα εκπαίδευσης ...
Αλλοίμονο αν όλοι σπουδάσαμε για να γίνουμε καθηγητές στη ... NASA...!
Προσωπικά είμαι διορισμένος καθηγητής Πληροφορικής Π.Ε 20 με μεταπτυχιακό στα Παιδαγωγικά και τις Νέες Τεχνολογίες και Διδακτορικό (τρεχει) στην σχολική διαρροή...
η ηλικία δεν παίζει ρόλο για το πως θα διδάξεις την επιστήμη σου... ο τρόπος το πως θα το διδάξεις μετράει...
Φίλε batman, συγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν υπάρχει καμία σχολή στην Ελλάδα που να βγάζει καθηγητές, όχι μόνο πληροφορικής αλλά γενικά καθηγητές. Όλες οι λεγόμενες "καθηγητικές" σχολές έχουν κάποια μαθήματα παιδαγωγικών επιλογής (δεν ξέρω αν οι φιλολογίες έχουν κανένα παραπάνω). Γιατί δηλαδή ο μαθηματικός θεωρείται καθηγητής και ο πληροφορικός όχι; Στο μαθηματικό, τουλάχιστον της Θεσσαλονίκης, έχουν ένα μάθημα παιδαγωγικών και αυτό επιλογής αλλά παρόλα αυτά όποιος μαθηματικός θέλει, πάει στην εκπαίδευση χωρίς παιδαγωγική κατάρτιση!!!
Συμφωνώ...η ΑΣΠΑΙΤΕ θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική μεν...ανοιχτή σε όλους δε...Ας έχουν όλοι την δυνατότητα να καταρτιστούν παιδαγωγικά...και ας δείξουν στις εξετάσεις τι έμαθε ο καθένας όπως και με το γνωστικό...Αλλά στην Ελλάδα ζούμε...Πρέπει να υπάρχει και μια κερκόπορτα για να μπαίνεις δια της πλαγίου οδού....