0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
peri2005 δεν ξέρω αν ζητάς αυτό αλλά το σύνολο των ωρών διαιρείται με 87,5 και στρογγυλοποιείται στο εκατοστό. Το ακέραιο μέρος είναι οι μήνες και το δεκαδικό πολλαπλασιάζεται επί 25,στρογγυλοποιείται στο ακέραιο και δίνει τις ημέρες.Παράδειγμα470 ώρες470/ 87,5 =5,3714....άρα 5,37 άρα 5 μήνες και 0,37Χ25=9,25.....άρα 9 ημέρες
Στη βεβαίωση προϋπηρεσίας που μου έστειλαν από το σχολείο πριν λίγες μέρες πέρα από λάθος στο πατρώνυμο, είχαν γράψει ότι εργάστηκα από Απριλιο εως Ιούνιο, αντί από Οκτώβριο έως Ιούνιο όπως θα έπρεπε. Επικοινώνησα με τον διευθυντή και μου είπε ότι θα μου διορθώσει τα λάθη και θα μου στείλει νεα βεβαίωση. Χθες έλαβα την "διορθωμένη" ,όπου μόνο το πατρώνυμο άλλαξε! Ό,τι να ναι!
Εμένα στην ΠΔΣ ο αξιολογητής δεν μου έβαλε τις ώρες του Μάρτη καθόλου, με αποτέλεσμα α) να χάσω την προυπηρεσία β)τα ένσημα και γ) τα χρήματα. Ο υπάλληλος της
Αν η προϋπηρεσία που προκύπτει από τις συνολικές ώρες είναι πχ 2 μήνες και 0,5 μέρες, το 0,5 χάνεται (δε γίνεται δηλαδή 1 μέρα) και μένουν οι 2 μήνες; Γιατί έτσι μου είπαν...
Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα: το 24,5 δε μου το έχουν στρογγυλοποιήσει σε 25 ημέρες.Η Δευτεροβάθμια (Ανατολικής Θεσσαλονίκης) ευθύνεται γι΄ αυτό;Γιατί εγώ νόμιζα ότι αυτά τα υπολογίζει το Υπουργείο...
Παράθεση από: marmo στις Ιουλίου 09, 2008, 01:58:53 amΚαι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα: το 24,5 δε μου το έχουν στρογγυλοποιήσει σε 25 ημέρες.Η Δευτεροβάθμια (Ανατολικής Θεσσαλονίκης) ευθύνεται γι΄ αυτό;Γιατί εγώ νόμιζα ότι αυτά τα υπολογίζει το Υπουργείο... marmo δυστυχώς είναι θέμα δδε και όχι υπουργείου...