0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stenies στις Ιουλίου 06, 2008, 10:29:18 amΠαράθεση από: Αγάπη στις Ιουλίου 05, 2008, 10:52:00 pmΑλήθεια ή ψέματα..........αυτή η μαντάμ μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι..................Δείτε θράσος και απαιτήσεις..............Μην απορείς μ΄αυτήν την κατάσταση διότι πολλοί τέτοιοι εκπαιδευτικοί "διδάσκουν" στην εκπαίδευση.Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να γίνουμε και εμείς λιγάκι ιδεολόγοι όπως η Ιωάννα.φιλη stenies το να γινουμε ιδεολογοι δεν ειναι το μονο που μπορουμε να κανουμε.. τα καρκινωματα σαν την παραπανω κυρια που μπαινουν μονο και μονο για το βολεμα πρεπει να φανε γερη κλωτσια απο την εκπαιδευση και να πανε σπιτακι τους...και δικο μας χρεος ειναι να συμβαλλουμε οσο μπορουμε στο να βρεθει ενας τροπος επιτελους να περιορισθει αυτο το φαινομενο που κανει τα παιδια μας αγραμματα...
Παράθεση από: Αγάπη στις Ιουλίου 05, 2008, 10:52:00 pmΑλήθεια ή ψέματα..........αυτή η μαντάμ μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι..................Δείτε θράσος και απαιτήσεις..............Μην απορείς μ΄αυτήν την κατάσταση διότι πολλοί τέτοιοι εκπαιδευτικοί "διδάσκουν" στην εκπαίδευση.Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να γίνουμε και εμείς λιγάκι ιδεολόγοι όπως η Ιωάννα.
Αλήθεια ή ψέματα..........αυτή η μαντάμ μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι..................Δείτε θράσος και απαιτήσεις..............
Ιστορίες για ..... αγρίους!!Γιατί η υποτιθέμενη εκπαιδευτικός δεν βάζει και το ονοματάκι της δίπλα.... και την οργανική στην οποία υπηρετεί;;;!!! Θέλετε εγώ τώρα να γράψω κείμενο και να το στείλω σα να είναι του ... Ευριπίδη;Υ.Γ. Μεγάλο σόι έχει η κυρία ΝΟ ΝΑΜΕ!!
Το κείμενο για μένα είναι αποκύημα της φαντασίας κάποιου ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!
Το ίδιο αναμασάμε με άλλα λόγια...Εγώ διαφωνώ με την ισοπέδωση των πάντων, τα εύκολα κατηγορώ, την παντελή μαυρίλα... φυσικά και οι καθηγητές των σχολείων μας δεν είναι ΟΛΟΙ άψογοι, και κάποιοι είναι και βύσματα (όπως δυστυχώς παντού στο δημόσιο)...αλλά προς Θεού ΟΧΙ να θεωρούμε αυτό το κείμενο και "ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟ
Είναι "ηλίου φαεινότερο" ότι το κείμενο αυτό είναι "φτιαχτό" και δεν ανταποκρίνεται σε πραγματική εμπειρία συγκεκριμένου ατόμου, αλλά είναι "έξυπνο" γιατί "φωτογραφίζει" --ἐστω με συσσωρευτικό και υπερβολικό τρόπο- πολλές μεμονωμένες αλλά πραγματικές "περιπτώσεις" που ..."κατοικοεδρεύουν" στο δημόσιο σχολείο (εγώ τουλάχιστον έχω υπόψη αρκετές τέτοιες, όχι, βέβαια, σ' αυτή την έκταση, αλλά που "καλύπτονται" από κάποιες υποπεριπτώσεις του κειμένου και αφορούν σε άτομα -εντελώς συμπτωματικά βέβαια (χι, χι, χι)- που έχουν διοριστεί στη δημόσια εκπαίδευση προ ...10ετίας !!!) Νομίζω πως αυτό τα λέει όλα και εξηγεί και γιατί εγώ θεωρώ το συγκεκριμένο κείμενο κατάλληλο για προβληματισμό και για συζήτηση. Φυσικά, δεν ισχύει για όλους και πιο πολύ λειτουργεί ως "μοντέλο εργασίας" για την ερμηνεία και κατανόηση ορισμένων προβλημάτων της δημόσιας εκπαίδευσης.