0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να κάνω μια ερώτηση και εγώ το φτωχό???Εαν κάνεις σύμβαση με τον εργοδότη του φροντιστηρίου που δουλεύεις, τι περίπου γράφει αυτή? Φαντάζομαι οτι θα αναφέρει και τον αριθμό των ωρών διδασκαλίας ανα εβδομάδα ή μήνα!! Θα πρέπει το αφεντικό να με έχει δηλώσει ως ωρομίσθια εκπαιδευτικό στο ΙΚΑ και να μου κολλάει ένσημα με βάση τον αριθμό των ωρών που κάνω μάθημα κάθε μήνα? Και αν εγώ δεν γνωρίζω στην αρχή του μήνα πόσες ώρες θα κάνω μάθημα, πως το αφεντικό θα δηλώσει τισ σωστές ώρες?
μια ερωτηση παιδια¨, σε φροντιστηρια ξενων γλωσσων σε φαση πρωτη συνέντευξης δεν ανεφερα τιποτα για το οικονομικο τωρα ομως που με επελεξαν και πρεπει να περασω ενα τεστ αξιολογησης θα το αναφερω. 8 -8,50 ευρω ειναι καλα?? για καποιον που δεν εχει εμπειρια διδασκαλιας? αλλου μου ειπαν 7 καθαρα...αλλα δε ξερω... να το παζαρεψω??? ευχαριστω
Η δικια μου συμβουλή είναι να ζητήσεις τα νόμιμα(εννοείται να ζητήσεις να πληρώνεσαι και στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα και γενικά για οποια φορά χάνονται μαθήματα είτε λόγω αργίας είτε για λόγους για τους οποίους δεν ευθύνεσαι εσύ-Το δικαιούσαι)Με τον χρόνο υπάρχουν διάφορα επιδόματα που παίρνεις(πολυετίας,γάμου κλπ)