0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιλώντας από προσωπική εμπειρία και γνωρίζοντας πάνω κάτω τις τιμές στα φροντιστήρια μπορώ να σου πω το εξής: Μικτά βγαίνουν γύρω στα 9.5
Ποια η διαφορά του να υπογράψεις σύμβαση? δλδ ποιο το πλεονέκτημα για σένα που κάνεις μάθημα κ ποιο για τον εργοδότη σου...
Γνωρίζει κανείς να μου πει, τι τιμή θα μπορούσα να ζητήσω για 2 ώρες την εβδομάδα?
Από τη πλευρά σου, έχεις ασφάλιση, μιας και έχω την εντύπωση ότι αυτού του είδους οι συμβάσεις είναι συμβάσεις έργου και η ασφάλιση είναι του ΙΚΑ.
Ίσως να μην ήμουν εγώ καλή στα παζάρια, αλλά όταν ο άλλος σου ξεκινά με 5,80 δεν μπορείς να του ανεβάσεις και πολύ την τιμή.
miss_pc είναι καθαρή εκμετάλλευση. Τόσα παίρνουν από το κάθε παιδί την ώρα (ρώτησε να μάθεις τα παιδιά πόσα πληρώνουν) και δεν έχεις ένα παιδί.Η διαφορά του Πληροφορικού από ένα Μαθηματικό είναι:1) η ενημέρωσή του στην επιστήμη του κοστίζει και μάλιστα πολύ,2) έχει εναλλακτικές λύσεις.Εγώ προσωπικά, αν είμουνα σε ανάγκη, θα προτιμούσα να παίρνω 10 Ευρώ την ώρα σε ιδιαίτερο παρά τα ίδια λεφτά από φροντιστήριο.Θυμάμαι πριν 7 χρονια στο μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον τα φροντιστήρια έδιναν 15-20 ευρώ σε φοιτητές, οι οποίοι έκαναν πρόχειρη δουλειά. Αλλά λόγω της ανάγκης τα φροντιστήρια τα έδιναν. Αν δεχόμαστε με 5, 4 και 3 ευρώ γιατί να μην μας δώσουν τόσα οι επιχειρηματίες;Μία γνωστή αθηναϊκή καθημερινή εφημερίδα βγαίνει πληρώνοντας ελάχιστα τους δημοσιογράφους που απασχολεί, με τη δικαιολογία: σας δίνω μια ευκαιρία να αποκτήσετε πείρα, μη ζητάτε και λεφτά. Και η συγκεκριμένη εφημερίδα βγαίνει με αυτή την πρακτική για πάνω από 25 χρόνια! Και όταν λέμε ελάχιστα μιλάμε για λιγότερα από το μισό του βασικού!!!Από κει και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του.Σε ελεύθερη αγορά είμαστε.Αλλά αυτό όσο αδύνατο σημείο είναι, τόσο δυνατό σημείο μπορεί να γίνει. Σκεφτείτε το.