0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω που ειμαι της ειδικης συμφωνω να μην μετραει η προυπηρεσια στην γενικη.Εμεις μπηκαμε και δουλεψαμε με ενα σεμιναριο ενω της γενικης με ασπαιτε και ασεπ.Ελεος δηλαδη.διαχωρισμος πινακων και μονιμεσ θεσεις στην ειδικη αμεσα!
Γεια σας συνάδελφοι.Είμαι πτυχιούχος του 1994 και τέσσερις φορές επιτυχούσα στον Ασεπ, όπως και η πλειόνότητα των συναδέλφων μου. Διαπίστωσα, όπως και εσείς, μετά τη δημοσίευση του ενδεικτικού πίνακα μοριοδότησης,την πλήρη ανατροπή της σειράς κατάταξης.Μπροστά μας μπήκαν τα σαλιαροκοπρόσκυλα του χθες, οι της ειδικής αγωγής που σχεδόν όλοι τους έχουν πάρει πτυχίο μετά το 2004 και χωρίς να έχουν δώσει ΑΣΕΠ, οι των ιδιωτικών σχολείων , οι οαεδίτες οι τρίτεκνοι και λοιποί.
καλησπέρα σαςθα ηθελα να μου ξεκαθαρισει καποιος κατι που με εχει μπερδεψει..η προϋπηρεσία του 2011-2012 δεν υπολογίζετε...εμενα όμως εκεινη την σχολικη χρονια με προσέλαβαν ως αναπληρωτρια στις 20/01/2012..αυτα τα μορια δεν μου τα εχουν υπολογισει στους πίνακες...θα επρεπε?
Έστειλα mail και στο σύλλογο αναπληρωτών δευτεροβάθμιας....αναμένω απάντηση..μακάρι για όλους μας να επικρατήσει το δίκαιο επιτέλους και όχι τα συντεχνιακά συμφέροντα...οι της ειδικής γιατί επέμεναν να μπουν στην γενική και δεν διεκδικούσαν με το ίδιο σθένος να πάρουν οργανικές στην ειδικη,που είναι το πλέον λογικό;
EVA 02 έχω πολύ καλή παιδεία, όμως η καλοσύνη μου τα τελευταία χρόνια μου έδειξε πως την εκμεταλλεύτηκαν οι επιτήδειοι.Σέβομαι μόνο αυτούς που με τις πράξεις τους με έχουν σεβαστεί. Η ντροπή και η έλλειψη καλλιέργειας ανήκει σε αυτούς που έχουν χρησιμοποιήσει πλάγιους δρόμους.Και κάτι ακόμη, όταν αναφέρομαι στην ειδική αγωγή μιλάω μόνο για τους φιλολόγους και όχι για την πρωτοβάθμια στην οποία συμβαίνουν διαφορετκά πράγματα.