*

Αποστολέας Θέμα: ΑΣΕΠ και Δικαιολογητικά  (Αναγνώστηκε 23480 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
Απ: ΑΣΕΠ και Δικαιολογητικά
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2006, 01:45:49 pm »
επειδή θα πάω αύριο στην σχολή μου να ζητήσω και εγώ πτυχίο που να γράφει και ημερομηνία κτήσης εκτός απο ημερομηνία ορκωμοσίας μήπως μπορείτε να μου πείτε ακριβώς τι χρειάζεται να πάρω μαζί μου?
κάτι είδα για παράβολο κλπ. (το παράβολο θα το πάρω απο ΔΟΥ έτσι?)

Το παράβολο δεν χρειάζεται για να πάρεις τη βεβαίωση από την σχολή σου,αλλά χρειάζεται να το βάλεις μαζί με όλα τα δικαιολογητικά στην αίτηση για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.Για να σου δώσουν τη βεβαίωση από την σχολή δε χρειάζεται απολύτως τίποτα,απλά πηγαίνεις στη γραμματεία και τη ζητάς με το όνομά σου και τον αριθμό φοιτητικού μητρώου σου.
Εκτός αν κάποιες σχολές θέλουν και παράβολο για να σου χορηγήσουν μία απλή βεβαίωση... :-\

Εμένα, τελικά, μου ήρθε ταχυδρομικώς η βεβαίωση σήμερα(απλή επιστολή) παρόλο που την είχα παραγγείλει χθες το πρωί!Είναι γρήγοροι,δεν μπορώ να πω... :D
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 12, 2006, 01:48:08 pm από sophie »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:39:40 »

Αποσυνδεδεμένος tempo

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2006, 03:06:59 pm »
επειδή θα πάω αύριο στην σχολή μου να ζητήσω και εγώ πτυχίο που να γράφει και ημερομηνία κτήσης εκτός απο ημερομηνία ορκωμοσίας μήπως μπορείτε να μου πείτε ακριβώς τι χρειάζεται να πάρω μαζί μου?
κάτι είδα για παράβολο κλπ. (το παράβολο θα το πάρω απο ΔΟΥ έτσι?)

Το παράβολο δεν χρειάζεται για να πάρεις τη βεβαίωση από την σχολή σου,αλλά χρειάζεται να το βάλεις μαζί με όλα τα δικαιολογητικά στην αίτηση για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.Για να σου δώσουν τη βεβαίωση από την σχολή δε χρειάζεται απολύτως τίποτα,απλά πηγαίνεις στη γραμματεία και τη ζητάς με το όνομά σου και τον αριθμό φοιτητικού μητρώου σου.
Εκτός αν κάποιες σχολές θέλουν και παράβολο για να σου χορηγήσουν μία απλή βεβαίωση... :-\

Εμένα, τελικά, μου ήρθε ταχυδρομικώς η βεβαίωση σήμερα(απλή επιστολή) παρόλο που την είχα παραγγείλει χθες το πρωί!Είναι γρήγοροι,δεν μπορώ να πω... :D

ναι φίλε μου, κάπου διαβασα για παράβολο 6 ευρω (άσχετο με το παράβολο των 20 ευρω για τον διαγωνισμό ΑΣΕΠ) που πρέπει να προσκομίσεις για να πάρεις την βεβαίωση.
Μάλλον αυτό διαφέρει απο σχολή σε σχολή....

Αποσυνδεδεμένος loulou

• Πλήρες μέλος
  • My Home is where My Dog is
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2006, 04:45:36 pm »
Hello σε όλους!!! Παρακολουθώ στο Forum τη συζήτητη για την ημερομηνία κτήσης πτυχίου. Έχω πτυχίο από το Φιλολογικό ΜΝΕΣ  Θεσσαλονίκης. Είστε σίγουροι οτι χρειάζεται βεβαίωση από τη γραμματεία της Σχολής; Υπάρχει κάποιος συνάδελφος που την έχει ζητήσει από την γραμματεία;

εγώ μέχρι τώρα δήλωνα ως ημερομηνία κτήσης του πτυχίου την ημερομηνία ορκωμοσίας και για τους πίνακες αναπληρωτών.Υπήρχαν όμως άτομα που ορκίστηκαν μαζί με εμένα από ό,τι θυμάμε αν και είχαν τελειώσει τον Ιούνιο για παράδειγμα.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος γιατί θα κάνω πολλά χιλιόμετρα για να φθάσω θεσσαλονίκη.

Αποσυνδεδεμένος MOUSE

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2006, 07:14:08 pm »
City ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Απ'οτι βλεπω ειμαστε κ της ιδιας ειδικοτητας. Καλη σχολικη χρονια  κ καλο κουραγιο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:39:40 »

Αποσυνδεδεμένος mariav

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2006, 09:31:33 am »
Καλημέρα  :)

Εγώ έστειλα μία αίτηση με fax στη γραμματεία της σχολής και μου είπαν ότι σήμερα θα μου στείλουν τη βεβαίωση με courrier. Loulou πάρε τηλέφωνο πρώτα και ρώτα μήπως μπορούν να σου τη στείλουν.

lousalome84

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2006, 12:38:01 am »
Το παράβολο το αγοράζεις από την εφορία, μερικές φορές και από περιπτερα! Δεν έχει σχέση με τη σχολή και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά...

Αποσυνδεδεμένος mariav

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 12:39:54 pm »
Γεια σας  :)
Μία διευκρίνηση . Την αίτηση πρώτα θα την βγάλουμε φωτοτυπία και μετά θα την υπογράψουμε. Σωστά;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 12:48:11 pm από mariav »

Αποσυνδεδεμένος Amelie

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2006, 01:12:00 pm »
σωστα  :)

Αποσυνδεδεμένος lila

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2006, 07:12:30 am »
Καλησπέρα σε όλους. Θα θελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη δήλωση προυπηρεσιας στο διαγωνισμό του ασεπ.Εγω έχω 3 μήνες κ 17 ημέρες προυπηρεσια.Τα μόρια που θα πάρω είναι 0,25 (αφού το 6μηνο δινει 0,5 αρα εγω με 3 μηνες παιρνω τα μισα)? Ή μηπως επειδη εχω προυπηρεσια μικροτερη του 6μηνου δεν χρειαζεται να την δηλωσω καν? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για οποια απαντηση.

Mouse, δε θα σου μετρήσουν καθόλου την προυπηρεσία εφόσον είναι κάτω από εξάμηνο.

Αποσυνδεδεμένος savasvas

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2006, 08:22:56 am »
Καλημέρα σε όλους και όλες.

Ρε παιδιά , μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί τα εξής:
1) Το αντίγραφο της αίτησης-Υπ Δηλωσης(ΑΣΕΠ 311) , πρέπει να είναι και αυτό επικυρωμένο ;
2) Σχετικά με το παραπάνω δικαιολογητικό, χρειάζεται δυο υπογραφές ;(Μια για την υπ δήλωση(πανω-πανω) και μια για την υποβολή των      δικαιολογητικών(κάτω-κάτω);)
3) Αφού γράψουμε τα παράβολα, κρατάμε τα αποκόματα ;

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2006, 10:11:11 pm »
Καλημέρα σε όλους και όλες.

Ρε παιδιά , μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί τα εξής:
1) Το αντίγραφο της αίτησης-Υπ Δηλωσης(ΑΣΕΠ 311) , πρέπει να είναι και αυτό επικυρωμένο ;

Όχι,απλά να έχει γνήσια υπογραφή.Με λίγα λόγια,πρώτα το βγάζεις φωτοτυπία και μετά υπογράφεις και τα δύο(πρωτότυπο-αντίγραφο)

2) Σχετικά με το παραπάνω δικαιολογητικό, χρειάζεται δυο υπογραφές ;(Μια για την υπ δήλωση(πανω-πανω) και μια για την υποβολή των δικαιολογητικών(κάτω-κάτω);)

Μία υπογραφή,για την υπεύθυνη δήλωση.Για τα δικαιολογητικά υπογράφει το συνεργείο παραλαβής(το λέει άλλωστε πάνω στην αίτηση)

3) Αφού γράψουμε τα παράβολα, κρατάμε τα αποκόματα ;

Τα παράβολα δεν τα πειράζεις καθόλου,απλά τα συμπληρώνεις.Το μόνο απόκομα που παίρνεις είναι αυτό που θα σου δώσουν, από το φάκελο ΑΣΕΠ, στο ταχυδρομείο.
ΠΕ60

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2006, 11:04:01 pm »
 ??? ??? ???βρε παιδιά πήρα τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ και με ρώτησε ο υπάλληλος αν ορκίστηκα. Του είπα ναι και μου είπε αυτό δεν αναφέρεται σε σας. Κανείς φιλόλογος απο το ΑΠΘ ξέρει τί γίνεται;Ο φάκελος ΑΣΕΠ POST θα είναι συστημένος; Το πτυχίο μου έχει έναν δεκαδικό. Αν είναι δυνατό να είναι τόοοοοοοοοοοοσο τυπικοί που θα μας κόψουν την αίτηση για μια ημεροχρονολογία κτήσης. Παρεπιπτόντως είναι και λεξιπλάστες, αλλά σαν τον Αριστοτέλη στα Ηθικά Νικομάχεια κανένας Μου έχει βγάλει τα μάτια!!! ::) ::)Περιμένω απο καποιον απάντηση σας παρακαλώ, ήθελα να καταθέσω τα χαρτιά μου αύριο. Ευχαριστώ ;) ;)

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2006, 02:37:05 am »
??? ??? ???βρε παιδιά πήρα τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ και με ρώτησε ο υπάλληλος αν ορκίστηκα. Του είπα ναι και μου είπε αυτό δεν αναφέρεται σε σας. Κανείς φιλόλογος απο το ΑΠΘ ξέρει τί γίνεται;Ο φάκελος ΑΣΕΠ POST θα είναι συστημένος; Το πτυχίο μου έχει έναν δεκαδικό. Αν είναι δυνατό να είναι τόοοοοοοοοοοοσο τυπικοί που θα μας κόψουν την αίτηση για μια ημεροχρονολογία κτήσης. Παρεπιπτόντως είναι και λεξιπλάστες, αλλά σαν τον Αριστοτέλη στα Ηθικά Νικομάχεια κανένας Μου έχει βγάλει τα μάτια!!! ::) ::)Περιμένω απο καποιον απάντηση σας παρακαλώ, ήθελα να καταθέσω τα χαρτιά μου αύριο. Ευχαριστώ ;) ;)

Εγώ προσωπικα για να είμαι σίγουρη ζήτησα και μου στείλανε από το παν/μιο (Θεσσαλίας) βεβαίωση με την ακριβή "ημεροχρονολογία" και θα τους τη στείλω μαζί με το πτυχίο. Τώρα αν δεν τη θέλουν ας τη πετάξουν. Καλύτερα κάτι παραπάνω παρά κάτι να λείπει.
Θυμίστε μου λίγο: το παράβολο μόνο από δεξιά το συμπληρώνουμε;;;

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2006, 08:30:24 am »

ΜΙΑ  ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ η επικυρωση του πτυχιου εχει γινει ηδη απο την γραμματεια της σχολης ,χρειαζεται και αλλη επικυρωση απο τα ΚΕΠ?
δηλαδη  το πτυχιο μου ειναι φωτοαντιγραφο επικυρωμενο απο την γραμματεια.ευχαριστω

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182618
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)