0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επειδή θα πάω αύριο στην σχολή μου να ζητήσω και εγώ πτυχίο που να γράφει και ημερομηνία κτήσης εκτός απο ημερομηνία ορκωμοσίας μήπως μπορείτε να μου πείτε ακριβώς τι χρειάζεται να πάρω μαζί μου? κάτι είδα για παράβολο κλπ. (το παράβολο θα το πάρω απο ΔΟΥ έτσι?)
Παράθεση από: tempo στις Σεπτεμβρίου 12, 2006, 01:21:11 pmεπειδή θα πάω αύριο στην σχολή μου να ζητήσω και εγώ πτυχίο που να γράφει και ημερομηνία κτήσης εκτός απο ημερομηνία ορκωμοσίας μήπως μπορείτε να μου πείτε ακριβώς τι χρειάζεται να πάρω μαζί μου? κάτι είδα για παράβολο κλπ. (το παράβολο θα το πάρω απο ΔΟΥ έτσι?)Το παράβολο δεν χρειάζεται για να πάρεις τη βεβαίωση από την σχολή σου,αλλά χρειάζεται να το βάλεις μαζί με όλα τα δικαιολογητικά στην αίτηση για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.Για να σου δώσουν τη βεβαίωση από την σχολή δε χρειάζεται απολύτως τίποτα,απλά πηγαίνεις στη γραμματεία και τη ζητάς με το όνομά σου και τον αριθμό φοιτητικού μητρώου σου.Εκτός αν κάποιες σχολές θέλουν και παράβολο για να σου χορηγήσουν μία απλή βεβαίωση... Εμένα, τελικά, μου ήρθε ταχυδρομικώς η βεβαίωση σήμερα(απλή επιστολή) παρόλο που την είχα παραγγείλει χθες το πρωί!Είναι γρήγοροι,δεν μπορώ να πω...
Καλησπέρα σε όλους. Θα θελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη δήλωση προυπηρεσιας στο διαγωνισμό του ασεπ.Εγω έχω 3 μήνες κ 17 ημέρες προυπηρεσια.Τα μόρια που θα πάρω είναι 0,25 (αφού το 6μηνο δινει 0,5 αρα εγω με 3 μηνες παιρνω τα μισα)? Ή μηπως επειδη εχω προυπηρεσια μικροτερη του 6μηνου δεν χρειαζεται να την δηλωσω καν? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για οποια απαντηση.
Καλημέρα σε όλους και όλες.Ρε παιδιά , μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί τα εξής: 1) Το αντίγραφο της αίτησης-Υπ Δηλωσης(ΑΣΕΠ 311) , πρέπει να είναι και αυτό επικυρωμένο ;
2) Σχετικά με το παραπάνω δικαιολογητικό, χρειάζεται δυο υπογραφές ;(Μια για την υπ δήλωση(πανω-πανω) και μια για την υποβολή των δικαιολογητικών(κάτω-κάτω)
3) Αφού γράψουμε τα παράβολα, κρατάμε τα αποκόματα ;
???βρε παιδιά πήρα τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ και με ρώτησε ο υπάλληλος αν ορκίστηκα. Του είπα ναι και μου είπε αυτό δεν αναφέρεται σε σας. Κανείς φιλόλογος απο το ΑΠΘ ξέρει τί γίνεται;Ο φάκελος ΑΣΕΠ POST θα είναι συστημένος; Το πτυχίο μου έχει έναν δεκαδικό. Αν είναι δυνατό να είναι τόοοοοοοοοοοοσο τυπικοί που θα μας κόψουν την αίτηση για μια ημεροχρονολογία κτήσης. Παρεπιπτόντως είναι και λεξιπλάστες, αλλά σαν τον Αριστοτέλη στα Ηθικά Νικομάχεια κανένας Μου έχει βγάλει τα μάτια!!! ::)Περιμένω απο καποιον απάντηση σας παρακαλώ, ήθελα να καταθέσω τα χαρτιά μου αύριο. Ευχαριστώ