PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Εγγραφή
Αρχική
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Εγγραφή
Αρχεία
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη
Εργασιακά
Άδειες
(Συντονιστές:
happiness
,
MARKOS
)
Άδεια επαπειλούμενης κύησης
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
5
6
...
36
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Άδεια επαπειλούμενης κύησης (Αναγνώστηκε 245361 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
mana
Νέο μέλος
Μηνύματα: 39
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Άδεια επαπειλούμενης κύησης
«
Απάντηση #42 στις:
Αυγούστου 11, 2008, 08:05:21 pm »
Tweet
είμαστε ακριβώς ίδια περίπτωση, και εγώ για έναν μήνα θα χρειαστώ άδεια επαπειλούμενης, μετά βγαίνω κανονικά σε αδεια κύησης κλπ, οποτε θα παρω τηλεφωνο αυριο στην β/θμια και θα ρωτησω και εγω καποια πραγματακια, ελπίζω να χρεάζεται μόνο το πιστοποιητικο ανικανοτητας απο γιατρο δημόσιου νοσκομειόυ και να μην μας τρέχουν.
ευχαριστώ παρα πολύ για την βοηθεια σου.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Μηνύματα: 4006
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Άδεια επαπειλούμενης κύησης
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 22:54:30 »
herjohn
Νέο μέλος
Μηνύματα: 41
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Άδεια επαπειλούμενης κύησης
«
Απάντηση #43 στις:
Αυγούστου 11, 2008, 08:08:03 pm »
Συναδέλφισες έχω και έγω το ίδιο "πρόβλημα" με εσάς. Μόλις σήμερα πήρα από τον γυναικολόγο μου,είναι σε δημόσιο νοσοκομείο, 20ημερη άδεια λόγω επαπειλόυμενης κύησης. Όμως είμαι νεοδιόριστη και με μηδενική προυπηρεσία. Γνωρίζετε αν θα μπορώ να δικαιολογώ τέτοιες 20ημερες κυλιόμενες άδειες και να γίνονται δεκτές από την υπηρεσία? Παρουσίαζομαι και εγώ σε δύσκολο μέρος Γ Ιωαννίνων και θα απέχω σε κάθε περίπτωση 1 ώρα από Ιωάννινα.
Καταγράφηκε
pe06
Έμπειρο μέλος
Μηνύματα: 601
"Η διδασκαλία σπάνια ταυτίζεται με τη μάθηση..."
Απ: Άδεια επαπειλούμενης κύησης
«
Απάντηση #44 στις:
Αυγούστου 11, 2008, 08:17:08 pm »
Εννοείται herjohn!! Μην αφήσεις την υγεία σου & το καλό του μωρού στα επικριτικά βλέμματα κάποιων. Ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει να μεγαλώνεις μέσα σου έναν άνθρωπο & πόσο άγχος μας γεμίζει αυτό, πόσο μάλλον όταν η κύηση έχει προβλήματα.
Δεν έχει σημασία αν είσαι νεοδιόριστη -όπως εγώ- ή έχεις 30 χρόνια υπηρεσία, η ουσία είναι μία: έχεις πρόβλημα & δε μπορείς να εργαστείς. Θα σου δώσουν άδεια για όσο χρειαστείς, μην αμφιβάλλεις γι'αυτό. Δε θα πάρουν την ευθύνη να σε στείλουν στο σχολείο & να σου συμβεί κάτι. Πάρε χαρτί από δημόσιο γιατρό & ρώτα στη Δ/νση που διορίστηκες να σου πουν τι άλλο πρέπει να κάνεις όσον αφορά την επιτροπή, κλπ.
Μην ξεχάσω να σας πω πως από το ΥΠΕΠΘ με διαβεβαίωσαν πως ούτε πιστοποιητικό υγείας μπορούμε να βγάλουμε, πώς θα κάνουμκε άλλωστε ακτινογραφία?? Θα μας ενημερώσουν & γι'αυτό από τη Δ/νση μου είπαν.
«
Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 11, 2008, 08:48:04 pm από pe06
»
Καταγράφηκε
herjohn
Νέο μέλος
Μηνύματα: 41
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Άδεια επαπειλούμενης κύησης
«
Απάντηση #45 στις:
Αυγούστου 11, 2008, 09:12:59 pm »
ευχαριστώ pe 06. Τα λόγια σου ήταν αρκετα ενθαρρυντικά και καθησυχαστικά.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Μηνύματα: 4006
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Άδεια επαπειλούμενης κύησης
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 22:54:30 »
X.K.
Πλήρες μέλος
Μηνύματα: 283
Φύλο:
I love English ΠΕ 06
Απ: Άδεια επαπειλούμενης κύησης
«
Απάντηση #46 στις:
Αυγούστου 12, 2008, 05:09:39 pm »
Συγχαρητηρια σε ολες ,πρωτα για το μικρο θαυμα που γινεται μεσα σας,και μετα για το θαυμα του διορισμου!Μια συμβουλη απο μια αλλη μαμα:καντε τα αδυνατα δυνατα να ειστε κοντα στο γιατρο σας και στο σπιτι σας,μεχρι να τελειωσει αυτη η επικινδυνη περιοδος της εγγυμοσυνης με το καλο!Πολυ μεγαλυτερη σημασια εχουν τα μωρακια σας και η δικη σας υγεια,και αφηστε αυτους που μιλανε εκ του ασφαλους να λενε οτι θελουνε.Καλο κουραγιο και καλη λευτερια!
Καταγράφηκε
Take me to the magic of the moment
on a glory night
where the children of tomorrow dream away
in the wind of change...
pame
Προχωρημένο μέλος
Μηνύματα: 156
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Άδεια επαπειλούμενης κύησης
«
Απάντηση #47 στις:
Αυγούστου 12, 2008, 06:56:49 pm »
Καλησπέρα .Παιδιά πιστέψτε με ο Προιστάμενος της Ρόδου είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου.Δε δημιουργεί ποτέ προβλήματα.Η δε υπεύθυνη του τμήματος αδειών με καταννόηση ,γνώστης του θέματος και πολύ υπεύθυνη.Δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα όσες διοριστήκατε εκεί.Ενα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να ΄πω σε αυτό τον άνθρωπο και το ανάλογο τμήμα του.Υπάρχει αντίρρηση από τους γνωρίζοντες ??
Καταγράφηκε
marbin
Νέο μέλος
Μηνύματα: 5
Απ: Άδεια επαπειλούμενης κύησης
«
Απάντηση #48 στις:
Αυγούστου 22, 2008, 12:40:45 pm »
Καλημέρα.
Ειμαι κι εγω νεοδιόριστη, ορκίστηκα χτες στην Αλεξανδρούπολη αλλά είμαι από Θεσσαλονίκη και διορίστικα
Καταγράφηκε
pe06
Έμπειρο μέλος
Μηνύματα: 601
"Η διδασκαλία σπάνια ταυτίζεται με τη μάθηση..."
Απ: Άδεια επαπειλούμενης κύησης
«
Απάντηση #49 στις:
Αυγούστου 22, 2008, 12:55:39 pm »
Να σου πω τι έκανα εγώ για να μην αγχωθείς. Πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο & έκλεισα ραντεβού με το γυναικολόγο εφημερίας. Με είδε στα εξωτερικά ιατρεία & μου έδωσε άδεια για μήνα. Το πιστοποιητικό αυτό το συμπλήρωσε σε ένα έντυπο που με έστειλε να πάρω από τη γραμματεία εξωτερικών ιατρείων. Αφού το συμπλήρωσε, το υπέγραψε & το σφράγισε με τη δική του σφραγίδα, με έστειλε μετά στο Διευθυντή Γυναικολογικής κλινικής & στο Διευθυντή του Νοσοκομείου, οι οποίοι απλά βεβαιώνουν πως ο εν λόγω γυναικολόγος είναι ιατρός του νοσοκομείου. Μη σου ακούγεται τραγικό, οι γραμματείς τους υπέγραψαν & ούτε καν έλεγξαν τα γραφόμενα της βεβαίωσης. Νομίζω πως πολλές φορές άδικα μας "ψαρώνουν" οι άσχετοι!! Μια χαράάδεια θα πάρεις, μην το σκέφτεσαι καθόλου!
Θα το ξαναπώ: αν πας σε γιατρό & δε οσυ δώσει άδεια, πες του να σου δώσει μία υπέυθυνη δήλωση πως μπορείς να πας για δουλειά & δε θα πάθεις τίποτε. Επειδή -εννοείται- κανείς δε μπορεί να βεβαιώσει τέτοιο πράγμα, θα στη δώσει τη βεβαίωση ανικανότητας για εργασία στο άψε-σβήσε!
Καταγράφηκε
marbin
Νέο μέλος
Μηνύματα: 5
Απ: Άδεια επαπειλούμενης κύησης
«
Απάντηση #50 στις:
Αυγούστου 23, 2008, 06:03:16 pm »
Ευχαριστώ πολύ pe06. Τα λόγια σου μου δίνουν κουράγιο. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θα σας ενημερώσω μετά τις 6 Σεπτέμβρη για την έκβαση του θέματος.
Thanks again!
Καταγράφηκε
mana
Νέο μέλος
Μηνύματα: 39
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Άδεια επαπειλούμενης κύησης
«
Απάντηση #51 στις:
Αυγούστου 26, 2008, 01:19:40 pm »
Γεια σας κορίτσια,
Εκανα και εγω αίτηση για αδεια επαπειλούμενης αδείας οταν πηγα στην
Καταγράφηκε
pe06
Έμπειρο μέλος
Μηνύματα: 601
"Η διδασκαλία σπάνια ταυτίζεται με τη μάθηση..."
Απ: Άδεια επαπειλούμενης κύησης
«
Απάντηση #52 στις:
Αυγούστου 26, 2008, 01:45:17 pm »
Στη
Καταγράφηκε
Ich
Νέο μέλος
Μηνύματα: 70
Φύλο:
Απ: Άδεια επαπειλούμενης κύησης
«
Απάντηση #53 στις:
Αυγούστου 30, 2008, 02:38:30 pm »
Ημουν στην κατάσταση που περιγράφετε ακριβώς πρίν από έναν χρόνο. Διορίστηκα στην Αν, Αττική. Πήγα μια μόνο φορά στη Διευθυνση, μου έκαναν εκείνη την ημέρα την ορκομοσία για να μην χρειαστει να ξαναπάω γιατί μόλις έιχα ανακαλύψει οτι ήμουν έγκυος. Ο προιστάμενος πάρα πολύ καλός και υποστηρικτής της μητρότητος, όπως έλεγε. Πήγα στο σχολείο για 3 περίπου εβδομάδες και επειδή μετά αρχίσαν τα προβλήματα (αιμορραγίες κλπ) δεν ξαναπήγα καθόλου. Ο γιατρός μου έτυχε και ήταν σε δημόσιο νοσοκομείο, οπότε κάθε μήνα μου έγραφε την άδεια, αφου ήμουν ακίνητη στο κρεβάτι - έβγαινα απο το σπίτι μόνο για να παω στον γιατρό. Την άδεια την υπέγραφε κάθε φορά άλλος ένας γυναικολόγος του νοσοκομείου και ο διευθυντής (σε αυτούς πήγαινε ο άντρας μου) και 'επειτα την έστελνα στο σχολείο με τον άντρα μου και εκείνοι με τη σειρά τους στο γραφείο στο οποίο ανήκε το σχολείο. Διαδικαστικά δεν αντιμετώπησα κανένα απολύτως πρόβλημα.
'Οσες λοιπόν έχετε τέτοιο θέμα μην αγχώνετε.Αν ο γιατρός σας κρίνει οτι χρειάζεται, θα πάρετε άδεια και δεν θα δώσετε λογαριασμό σε κανέναν. Με το καλό λοιπόν ...
Καταγράφηκε
Zum Glueck gehoert, dass man irgendwann beschliesst, zufrieden zu sein!
marbin
Νέο μέλος
Μηνύματα: 5
Απ: Άδεια επαπειλούμενης κύησης
«
Απάντηση #54 στις:
Σεπτεμβρίου 09, 2008, 09:26:23 am »
Καλημέρα σε όλους.
Ήθελα να ρωτυήσω κάτι ακόμα. Αν δεν έχεις γνωστό γιατρό σε νοσοκομείο, είναι τόσο απλό να πας μια ωραία πρωία στο γυναικολόγο ενός νοσοκομείου (δημόσιου εννοείται) και να του πεις ότι θέλεις άδεια? Και θα στη γράψει αμέσως?
Εμένα ο γυναικολόγος μου είναι στο ΙΚΑ (απ' όπου φυσικά δεν δέχονται χαρτι) και θεωρείται ιδιώτης. Το χαρτί που μου έδωσε ο γιατρός θα το πάει ο άντρας μου στην Α/θμια Υγειονομική επιτροπή αύριο που συνέρχεται (μόνο 2 φορές τη βδομάδα συνέρχεται η επιτροπή) και από κει θα πάρω την έγκριση. Όμως μου είπαν από κει ότι μπορούν να μου δώσουν μόνο όση άδεια δικαιούμαι λόγω της προϋπηρεσίας μου, δηλ 2 μήνες παρά κάτι. Εγώ θα χρειαστώ και λίγες μέρες επιπλέον μέχρι να αρχίσει η άδεια τοκετού. Τότε πρέπει να πάω σε δημ νοσοκομείο. Μπορώ να πάω σε έναν άγνωστο γυναικολόγο νοσοκομείου και να του τη ζητήσω? Θα μου τη δώσει?
Ευχαριστω.
Καταγράφηκε
pe06
Έμπειρο μέλος
Μηνύματα: 601
"Η διδασκαλία σπάνια ταυτίζεται με τη μάθηση..."
Απ: Άδεια επαπειλούμενης κύησης
«
Απάντηση #55 στις:
Σεπτεμβρίου 09, 2008, 10:06:18 am »
Εφόσον έχεις πρόβλημα, εννοείται πως θα σου τη γράψει. Τι θα σου πει δηλαδή?? Δε σε παρακολουθώ εγώ, δε σου δίνω άδεια?? Ας σου κάνει υπέρηχο ή όποιες εξετάσεις χρειάζεται για να το διαπιστώσει στην τελική! Άσε που οι του δημοσίου δεν πολυασχολούνται.. Όσες περιπτώσεις έχω ακούσει, πας με το χαρτί του ιδιώτη και σου γράφουν την ανάλογη άδεια. Σκοτουρα που την είχαν να γλιτώσουν το ΥΠΕΠΘ από πιθανούς κακόβουλους εκπαιδευτικύς που δε χρειάζονται πραγματικά την άδεια!
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
5
6
...
36
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη
Εργασιακά
Άδειες
(Συντονιστές:
happiness
,
MARKOS
)
Άδεια επαπειλούμενης κύησης